Gennaro Gattuso

 VALERY HACHE Afp
BURNO U SPLITU

VIDEO: Gattuso urlao na igrače i već na prvom treningu pokazao kakav ih ‘pakao‘ čeka

Talijanski stručnjak odmah je krenuo žestoko i pokazao svojim igračima što ih čeka
Piše: SNObjavljeno: 19. lipanj 2024. 21:15

Hajduk je danas i službeno započeo pripreme za novu sezonu. Bio je to prvi trening pod ravnanjem novog trenera Gennara Gattusa i njegovog stručnog stožera. Većina igrača je na raspolaganju novom treneru, a poznato je da Josipu Brekalu i Laszlu Kleinheisleru istječu posudbe i vraćaju se u matične klubove.

Osim Perišića koji je s Vatrenima na Euru, nedostaju još i Rokas Pukštas, Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski koji će se priključiti pripremama 25. lipnja. Hajdukovci su na Poljud stigli u osam sati ujutro i odmah odradili liječničke preglede i upoznali novi stožer.

Gattuso je igrače podijelio u dvije grupe. Dok su jedni radili liječničke preglede, drugi su odrađivali testiranja na pomoćnom terenu. Popodne je dorađen i prvi trening, a video koji se pojavio jasno pokazuje kako će hajdukovcima biti pod Gattusom.

Dalmacija Danas je objavila video na kojem se čuje kako Gattuso viče na svoje igrače dok trčkaraju terenom. Bijeli će u danima koji dolaze imati po dva treninga dnevno. Prvi dio priprema odradit će na Poljudu do 1. srpnja, a onda do 10. srpnja sele u slovenski Bled.

Popis igrača:

Ivan Lučić, Lovre Kalinić, Toni Silić, Borna Buljan, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Josip Elez, Ferro, Dominik Prpić, Marino Skelin, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Fahd Moufi, Luka Hodak, Mihael Žaper, Filip Krovinović, Anthony Kalik, Yassine Benrahou, Luka Jurak, Madžid Šošić, Ivan Ćubelić, Marko Capan, Noa Skoko, Emir Sahiti, Leon Dajaku, Roko Brajković, Bruno Durdov, Marko Livaja, Mate Antunović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. lipanj 2024 21:18