TOM DUBRAVEC Cropix
SLIJEDI OPORAVAK

Važna karika Hajduka uspješno operirana: Sada slijedi oporavak, a evo kada bi se trebao vratiti na teren

Lučić je još nakon nedavnog derbija s Dinamom na Poljudu otkrio kako je imao velikih problema s koljenom
Piše: SNObjavljeno: 19. travanj 2024. 11:08

Splitski Hajduk službeno je putem svojih internetskih stranica objavio kako se njegov vratar Ivan Lučić podvrgnuo operativnom zahvatu koljena koje ga je mučilo u posljednje vrijeme.

Lučić je operaciju obavio u Austriji, a u splitskom klubu su naglasili kako bi njihov golman trebao biti spreman za početak iduće sezone.

„Lučić je duže vrijeme imao probleme s koljenom te je odlučeno da se problem sanira operativnim zahvatom koji je izvršen tijekom ovog tjedna. Očekuje se kako će se u redovni trenažni proces vratiti na početku priprema za novu sezonu“, objavio je Hajduk.

Tako ozlijeđen Lučić je ranije branio skoro tijekom cijelog polufinalnog ogleda Kupa protiv Dinama, u kojem su Splićani poraženi s 0-1 na Poljudu, a potom i cijelu prvenstvenu utakmicu na gostovanju kod Rijeke gdje je Hajduk također izgubio 0-1. Tek je u posljednjem ligaškom ogledu, protiv Osijeka, na splitska vrata stao 19-godišnji Borna Buljan.

Hajduk iza sebe ima pet poraza u nizu, četiri u prvenstvu i jedan u Kupu, a posljednji put je takav negativan niz imao 1980. godine. Trenutačno se nalazi na trećem mjestu prvoligaške ljestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 12:19