Marko Livaja i Josip Elez

 TOM DUBRAVEC Cropix
REAKCIJE NAKON POBJEDE

‘Treba se znati tko je Hajduk. Moramo naći solucije, ne može sve biti nacrtano na ploči‘

Cijelu utakmicu za Splićane u sredini obrane odigrao je Josip Elez, koji je bio jasan u komentaru
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. ožujak 2024. 00:19

Hajduk je na Poljudu stigao do tri boda pobjedom 1:0 nad Istrom 1961. Trener Mislav Karoglan morao je zamijeniti Filipa Uremovića nakon 20 minuta zbog ozljede, dok je umjesto njega na mjesto stopera ušao Dominik Prpić. Cijelu utakmicu za Splićane u sredini obrane odigrao je Josip Elez, koji je bio jasan u komentaru nakon utakmice.

- Moramo bolje rješavati utakmice, stvarati više šansi, pogotovo na Poljudu. Treba se znati tko je Hajduk. Mi igrači se moramo pobrinuti da bude bolje. Možda mi nismo bili toliko nesigurni da ćemo ispustiti dva boda, ali ljudi ispred televizije i ovdje na Poljudu ne trebaju strepiti što će se dogoditi u zadnjih deset minuta. Mi igrači na terenu moramo naći solucije, ne može sve biti nacrtano na ploči kako će izgledati cijela utakmica. I protivnika se nešto pita, i oni mijenjaju taktiku. Prpić? Nije lako ući ni meni, a ne mlađem igraču. Odlično je odgovorio, nije pokazao tremu. Gorica? Ne znam, to je pitanje za trenera. Valjda će se raditi na pobjedi, jer samo nas tri boda ostavljaju u igri za prvenstvo - rekao je Elez.

Jedini pogodak za Hajduk zabio je Filip Krovinović u 48. minuti, na asistenciju Leona Dajakua. Asistent je u igru ušao samo tri minute ranije.

- Nismo od početka igrali našu utakmicu, ali u drugom dijelu smo sve okrenuli. Više smo imali loptu u nogama, više smo napadali. Na kraju su tri boda najvažnija od svega. Idemo dalje. Pričuva? Zato ulazimo mi igrači s klupe da bi donijeli novu energiju. Čekamo minute i zato se trudimo nametnuti treneru. Sretan sam zbog asistencije, ali neću se zadovoljiti statusom pričuve. Iskreno, znam da je momčad snažna, zato svaku priliku koju dobijem pokušat ću maksimalno iskoristiti - kazao je Dajaku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 20:34