Supersport i HNK Hajduk potpisali su novi sponzorski ugovor

 Robert Matić, Hnk Hajduk
PRODULJILI SURADNJU

Supersport postao najjači sponzor Hajduka, Marko Livaja dobio i vlastitu igricu SuperMarko

Hajduk i tvrtka SuperSport su potpisali produljenje sponzorske suradnje do ljeta 2027. godine
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. veljača 2023. 15:46

Hajduk i tvrtka SuperSport svečano su u prostorijama poljudskog stadiona potpisali produljenje sponzorske suradnje do ljeta 2027. godine. Potpisom ovog ugovora tvrtka SuperSport postaje financijski najveći sponzor Hajduka, objavio je splitski klub. Prtiom svota nije objavljena, ali shodno objavljenom znači da je Supersport financijskom potporom splitskom klubu nadmašio generalnog sponzora Tommya koji podupirao Bijele sa ugovorom vrijednim 500.000 eura godišnje. Svečanom potpisivanju u ime Hajduka nazočili su predsjednik uprave Lukša Jakobušić i članica uprave Marinka Akrap, te u ime SuperSporta članovi Uprave Goran Đurić i Radim Haluza.

- Iskazao bih veliku zahvalnost i poštovanje gospodi Haluzi i Đuriću na dosadašnjoj podršci klubu, stali su uz nas i dali nam potporu prije dvije godine kada nam je bilo najteže, u rezultatskom i financijskom smislu. Posebno mi je drago što su novi vlasnici, Entain grupa, nakon nevjerojatne poslovne akvizicije za naše pojmove, prepoznali vrijednost Hajduka i s klubom potpisali još novi, znatno veći ugovor unatoč tome što smo imali važeći. Ugovor je potpisan na četiri i pol godine čime SuperSport postaje financijski najveći sponzor Hajduka, a valja napomenuti da je ugovor isključivo u novcu. Oni će i dalje imati svoju poziciju na stražnjoj strani dresa, uz sav respekt prema Tommyju, našem najznačajnijem i generalnom sponzoru koji je uz nas vjerno dugi niz godina. – istaknuo je čelni čovjek Bijelih Lukša Jakobušić.

Članica Uprave Marinka Akrap zadovoljna je uvjetima, ali prije svega projektima i postavljanju novih standarda u digitalnom svijetu gdje Hajduk svakodnevnim radom i angažmanom drži korak s klubovima najvećih svjetskih razina.

- Raduje me da ćemo ovaj sponzorski ugovor dići na novu razinu, te što su naši partneri i prijatelji iz SuperSporta itekako prepoznali te se aktivno uključili u daljnji razvoj Hajduk Digital TV-a - kazala je Marinka Akrap.

Sa strane Supersporta prvi je impresije ponudio član uprave Radim Haluza.

- Nakon dvije godine vrlo uspješne suradnje, iznimno nas veseli budućnost koju gradimo s Hajdukom. Proširenje suradnje na inovativni projekt Hajduk Digital TV potvrda je snažnog partnerstva SuperSporta i Hajduka za koje vjerujemo da će postaviti nove standarde nogometnog svijeta u pogledu digitalnih transformacija i korištenja novih tehnologija na ovim prostorima. U sljedećih pet godina želja nam je potvrditi našu zajedničku snagu i veličinu sportskim i poslovnim rezultatima te uspjesima za koje znamo da neće izostati – sa zadovoljstvom je poručio i najavio Haluza, a Goran Đurić, također član uprave Superposta, dodao:

- Produženje i proširivanje suradnje samo je potvrda jedne partnerske i prijateljske priče koju SuperSport i Hajduk imaju već nekoliko uzastopnih godina. Temeljem dosadašnje suradnje i vizije kojom klub putuje prema novim ciljevima, zadovoljstvo nam je nastaviti odnos i pojačati vezu na obostrano zadovoljstvo. Naša snaga i njihova veličina su jednostavno formula kojom idemo do 2027. godine, baš kao jedan super tim, kao SuperHajduk.

Igrica SuperMarko

Kao jedan od novih projekata u digitalnom svijetu svakako je razvoj zajedničke igrice pod imenom SuperMarko koja naziv dobiva po Marku Livaji, najboljem igraču i strijelcu domaćeg prvenstva čiji je naslovni sponzor upravo tvrtka SuperSport. Marko je na poklon dobio majicu SuperMarko, a o daljnjem razvoju i realizaciji samog projekta bit će više riječi u budućnosti. Uz Hajdukovu desetku potpisu suradnje na radost okupljenih nazočili su i vratar Bijelih Danijel Subašić te nogometašice ŽNK Hajduk Ana Bakalar i Anamarija Prljević. a logo tvrtke "SuperSport" krasi prednju stranu njihovog dresa u kojem uspješno nastupaju u SuperSport 1. HNLŽ.

image

Potpisivanje ugovora

Robert Matić, Hnk Hajduk

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 13:00