CROPIX Cropix
DRUŠTVENE MREŽE GORE

‘Što je ovo?; Veća kazna Hajduku je kad je Torcida na utakmici!; Lukša ih spomene i dobije trenutni otkaz‘

Na društvenim je mrežama odluka Disciplinske komisije HNS-a izazvala lavinu komentara
Piše: SNObjavljeno: 09. travanj 2024. 11:00

Jednu od najvećih kazni u povijesti HNL-a dobio je Hajduk zbog divljanja navijača. Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza ‘odrezala‘ je splitskome klubu kaznu od dvije utakmice bez publike (protiv Osijeka i Rudeša), kao i novčanu kaznu u iznosu od 32.000 eura.

Na društvenim je mrežama takva odluka izazvala lavinu komentara od kojih izdvajamo najzanimljivije:

"Veća kazna bi im bila da je Torcida na utakmici, ovako će igrati opuštenije"

"Ovo je nikakva kazna jer vani bi dobili kaznu do kraja sezone bez gledatelja i puno veću novčanu kaznu... I naravno za ono što su uništili po gradu bi njih puno više od 50 bilo zatvoreno i tko zna koliku bi štetu gradu morali platiti... HNS još uvijek daje preblage kazne Hajduku, k‘o i uvijek..."

"Super su i prošli"

"Treba uzeti deset-petnaest bodova, onda bi bilo pameti kod Torcide i ostalih jer klub dozvoljava takve nerede."

"Poslati ih da igraju u trećoj ligi. Nek idu igrati u Italiju ili u BiH ligu, kad se ne znaju ponašati"

"Sve je ovo maslo udruge Naš Hajduk, a njihovi članovi su krivci za ovu kaznu i sve što se u klubu događa. Koliko debeo obraz imate, gospodo, jel vrime da spasite klub i maknete se od Hajduka?!"

"Ne vidim nikakvu svrhu kažnjavanja klubova, prekršaji su djelo pojedinaca s imenom i prezimenom i oni bi za svoja zlodijela trebali snositi odgovornost. Na ovaj način oni će i dalje raditi ista sranja a ceh će plaćati opet klubovi. U svemu jedino uhljebi HNS-a trljaju ruke."

"Ovo nije kazna nego poticaj za dalje"

"Poslije ovih kazni će raditi još veće nerede jer vide da im se ništa strašno nije dogodilo. Dvije utakmice... smiješno!!!"

"Huliganima zabraniti dolazak na stadion. Malo veća kontrola za unos pirotehnike"

"Nije tu problem klub, nije bitno koji, nego ljudi koji prave probleme. Treba donijeti zakon da se takvi navijači kazne drastično i novčano i zatvorski jer huliganima nije mjesto na stadionima nebitno kojeg kluba. Dok se takvi zakoni ne donesu, ovakvih slučajeva bit će još nebrojeno na utakmicama domaćih liga."

"Ako je samo to bolje da ih nisu ni kaznili. Sramota"

"Tako je, i onda kad Lukša spomene ulicu i Torcidu, trenutni otkaz... Malo je zabrana 10 utakmica. 100 000 eura kazne pa nek ulica plaća..."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 14:33