Bradarić je upisao šest nastupa za reprezentaciju Hrvatske

 Richard Rodriguez/getty Images/profimedia
ČEKA SE POTVRDA

Srebrni Vatreni još jednom ostao bez kluba: Za prvake je odigrao samo 202 minute, sada raskida ugovor?

Kako pišu susjedni mediji, bivši hajdukovac uskoro neće biti igrač Zrinjskog
Piše: SNObjavljeno: 28. prosinac 2023. 17:22

Filip Bradarić se nije naigrao u Zrinjskom čiji dres neće nositi u nastavku sezone. Tako barem tvrdi bosanskohercegovački portal SportSport.ba koji ima neslužbenu informaciju o raskidu suradnje između igrača i aktualnog prvaka BiH.

Bradarić je u Zrinjski stigao početkom kolovoza, a upisao je samo sedam nastupa od čega četiri u Konferencijskoj ligi, dva u tamošnjem prvenstvu i jedan u kupu. Ukupno je na travnjaku bio 202 minute.

Ovakav rasplet događaja ne zadovoljava ni klub ni igrača pa su se, kako tvrdi SportSport.ba, dogovorili o sporazumnom raskidu ugovora koji je trajao do ljeta 2025. godine. Bradarić se u nekoliko navrata povezivao s povratkom u Hajduk, a njegovo ime se našlo nekoliko puta u eteru i posljednjih dana prilikom slaganja popisa igrača koji bi mogli pomoći Splićanima u napadu na naslov prvaka Hrvatske.

Bradarić je karijeru počeo u Hajduku, a igrao još za Primorac, Rijeku. Cagliari, Celtu, Al-Ain i Al-Ahli prije nego je došao u Zrinjski. Za reprezentaciju Hrvatske je nastupio šest puta, a bio je dio momčadi koja je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 22:42