JAKO PRKIC Cropix
KOME JE TO POTREBNO?

Policija objavila: Navijač Hajduka u bolnici, u ‘operaciji‘ sudjelovali i klinci mlađi od 14 godina!?

Sjajna atmosfera na Poljudu pala je u sjenu zbog nesretnog slučaja na tribinama
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2024. 09:31

Premda je gubio već od 5. minute, Hajduk je uspio doći do velikog preokreta (4:1) nad Goricom u 7. kolu hrvatskog prvenstva iskoristivši tako kiks Dinama na gostovanju u Koprivnici. Bijeli su pred 18.764 gledatelja upisali nova tri boda i barem privremeno zasjeli na vrh tablice.

Sjajna atmosfera na Poljudu pala je u sjenu zbog nesretnog slučaja na tribinama. Naime, jedan je navijač Hajduka teško ozlijeđen uslijed eksplozije topovskog udara, što je u svojem priopćenju potvrdila i splitska policija.

image
JAKO PRKIC Cropix

Inače, PU splitsko-dalmatinska izvijestila je da su privedene ukupno 22 osobe, kod 16 njih je pronađena pirotehnika, dvojica su mlađi od 14 godina...

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"21. rujna 2024.godine na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica između HNK Hajduk i HNK Gorica. Na javnom okupljanju bilo je 18 800 posjetitelja.

Privedene su ukupno 22 osobe zbog postojanje osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Policijski službenici provodeći selektivni pregled nakon redara, na sjevernom ulazu kod 16 osoba pronašli pirotehniku koja je od njih oduzeta. Od ukupnog broja osoba koje su posjedovale pirotehniku, devet je maloljetnih osoba od kojih dvoje mlađih od 14 godina.

Tijekom javnog okupljanja zbog korištenja pirotehnike ozlijeđen je jedan punoljetni muškarac. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći", stoji u objavi PU splitsko-dalmatinske.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:32