Gennaro Gattuso

 Paul Terry/zuma Press/profimedia
GATTUSO U HAJDUKU

Pljušte reakcije na senzaciju iz Splita: ‘Neki će se hitno ostaviti baluna; Ako on ne uspije, ne znam tko će‘

Bit će red, rad i disciplina, a to već odavno treba Bijelima, kazat će komentatori s društvenih mreža
Piše: SNObjavljeno: 12. lipanj 2024. 21:14

Vijest o Gennaru Gattusu na klupi Hajduka odjeknula je poput groma iz vedra neba. Doduše, pisali smo i ranije da je sportski direktor Nikola Kalinić u kontaktu s talijanskom legendom, no u međuvremenu je ta priča postala pluskvamperfekt kako su se nizale druge odbijenice, odnosno ona Ivana Jurića.

Prve reakcije potražili smo na društvenim mrežama, a čini se da su navijači Hajduka poprilično zadovoljni prvim odabirom nove garniture kluba. O karakteru Gattusa sve je poznato, čvrsta je i tvrda glava, a upravo te note mnogi ističu kao najvažnije u aktualnom trenutku splitskog kluba.

"Bit će spektakl!", uskliknuo je jedan od korisnika Facebooka, a u euforičnom tonu nastavljaju se i brojni drugi komentari.

"Napokon jedan dobar potez iz splitskog kluba", kaže drugi.

"Ako ništa, bit će red, rad i disciplina, a to već odavno treba kod nas", nastavljaju se reakcije, dok neki žele natuknuti kako će pravila sada biti znatno stroža.

"Opa, neki će se pod hitno ostavit baluna ili napustiti klub, Dobro došao, moglo bi bit‘ nešto, barem reda, a s redom dolaze i rezultati".

"Konačno jedan dobar potez Uprave, ako s njim ništa ne naprave, onda ne znam s kim će", smatra jedan od pratitelja Sportskih novosti na Facebooku.

"Želim mu sreću kao dinamovac i da ih natuče batinom, da igra Hajduk kak‘ treba pa da liga bude zanimljiva, a i za hrvatski koeficijent", kaže deklarirani navijač Modrih.

"E sad treba dovesti još nekoliko pravih, kvalitetnih pojačanja", podcrtavaju komentatori s društvenih mreža.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. lipanj 2024 22:07