Ivan Perišić navijači

 CROPIX, SN
PLJUŠTE POZIVI

Perišićeva objava izazvala lavinu komentara, javio se i napadač kojeg navijači žele na Poljudu: ‘Jarane, dođi nam‘

Ugovor mu istječe idućeg ljeta, a navijači Bijelih nadaju se da će u Splitu privesti kraju bogatu karijeru
Piše: SNObjavljeno: 16. svibanj 2024. 12:00

Ivan Perišić oglasio se na društvenim mrežama nakon prvijenca za Hajduk protiv Istre 1961. Prošle nedjelje predivnim volejem zatresao je mrežu Lovre Majkića i poravnao rezultat na 1:1.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

"Ovaj gol ipak znači malo više...", napisao je u objavi, a u komentarima su mu se javili mnogi poznati ljudi iz nogometnog svijeta:

"Vratio se", komentirao je Radja Nainggolan, emotikon vatrice stavio je Senijad Ibričić, a najviše reakcije pokupio je komentar Edina Džeke:

"Doktore", napisao je, a navijači Hajduka odmah su pohrlili pozvati ga u klub:

"Rekao si da ćeš doć‘, jarane dolazi na more", "Vrime je jarane", "Pridruži se doktore, čekamo te", "Dođi nam i ti, ima još vatre u tebi", "Rekao si da ti je drag Hajduk, u Splitu radiš i biznis, budi velik čovjek i dođi", "Vrime je gosparu da obučete dres Hajduka", stoji ispod njegovog komentara.

Džeko u ovom trenutku trese mreže u dresu Fenerbahčea, kluba za koji brani "jedinica" Vatrenih Dominik Livaković. U 34 utakmice turskog prvenstva 38-godišnjak postigao je 20 pogodaka i podijelio pet asistencija, a kad pribrojimo europska natjecanja, na kontu ima 24 pogotka. Ugovor mu istječe idućeg ljeta, a navijači Hajduka nadaju se da će upravo podno Marjana privesti kraju bogatu karijeru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 12:05