Emir Sahiti

 JOSKO PONOS Cropix
STIGLA PRVA PROGNOZA

Novi udarac za Hajduk: Vijesti su gore od očekivanja, jednog od najvažnijih igrača neće biti mjesec dana

Neće ga biti u najvažnijim dvobojima proljeća, protiv Dinama na Maksimiru, te u Kup susretu sa Osijekom
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. veljača 2023. 17:42

Emir Sahiti ozljedio se na početku drugog dijela susreta, a njegovi pokreti jasno su sugerirali da nije riječ o laganoj ozljedi.

Rezultati liječničkog pregleda tek će ugledati svjetlo dana, ali prema prvim prognozama zbog ozljede gležnja morat će Sahiti mirovati najmanje mjesec dana. Kompletnu veljaču prema toj procjeni trebao bi propustiti 24-ogodišnji ofenzivac, a to znači da ga nema u najvažnijim dvobojima proljeća, protiv Dinama na Maksimiru u zadnjoj nedjelji veljače, te prvog dana ožujka u Kup susretu sa Osijekom u Gradskom vrtu.

Kao da Leki nije bilo dovoljno problema sa igrom i rezultatom, pa je uz to ostao i bez jednog od najvažnijih igrača.

Na popisu ozljeđenih za proljeće već ima glavne ljude iz zadnje linije, kapetana Lovru Kalinića i stopera Eleza, a od nedjelje i Sahitija koji će izostati na više utakmica. Ipak, čeka se još službena dijagnoza koja će precizno kazati koliko će Leko biti bez Sahitija.



Što se događa u Hajduku nakon poraza u Jadranskom derbiju? Mogu li Bijeli igrati po Lekinim željama i primaknuti se Dinamu? Ni situacija na Maksimiru nije idealna, a čini se da je sve jasno i u borbi za ostanak u HNL-u. Pogledajte novi podcast "VAR soba" u kojem smo s Ilijom Lončarevićem analizirali sve ono što se dogodilo u 20. kolu HNL-a:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 13:47