Mindaugas Nikoličius

 PAUN PAUNOVIĆ/Cropix
NEZADOVOLJNI MR. FOOTBALL

Nikoličius se u poluvremenu spustio na teren i prigovarao Čulini, evo kako je reagirao sudac

Dijeljenjem pravde nisu bili zadovoljni ni u domaćem taboru, Catala je otvoreno kritizirao suca
Piše: SNObjavljeno: 26. studeni 2023. 19:13

Još jednom je, nažalost, nakon utakmice HNL-a tema suđenje, a tako će biti i nakon 16. kola. Da je suđenje nogometnog suca Ante Čuline još jednom u najmanju ruku bilo problematično, kazao je i stručni suradnik za suđenje Goran Tenžera, piše Slobodna Dalmacija.

Posebno su se isticali startovi Ante Ercega na igračima Hajduka, a kako je izbrojala statistika SofaScorea, nekadašnji napadač Bijelih napravio je šest od 12 prekršaja svoje momčadi do 57. minute susreta.

Dojam je bio da se Ercegu mogao dati karton još kod prekršaja na Ivanu Lučiću, a bilo je tu još startova na Zvonimiru Šarliji i Rokasu Pukštasu te gužva u kojoj se ‘obračunavao‘ s Nikom Sigurom. Suđenjem na poluvremenu nisu bile zadovoljne obje strane, a prema Čulini se uputila delegacija Hajduka s primjedbama na startove prema njihovim igračima.

Suđenje Čuline nije se svidjelo ni Mindaugasu Nikoličiusu, sportskom direktoru Hajduka, koji se spustio s tribine na teren završetkom prvog poluvremena da bi porazgovarao s glavnim sucem susreta. Stao je Nikoličius u zaštitu svojih igrača i pokušao ukazati Čulini na propuste, a ovaj tek zatražio da napusti teren.

Dijeljenjem pravde od strane Čuline nisu bili zadovoljni ni u domaćem taboru, a primjedbe je uputio David Catala nakon susreta. Strateg domaće momčadi rekao je kako smatra da se u ovakvim utakmicama "sudi u korist velikih ekipa".

U svakom slučaju, s nestrpljenjem iščekujemo analizu Sudačke komisije i ocjenu sucima ovog susreta.

Linker
28. travanj 2024 15:52