Ivan Perišić

 Li Gang/xinhua News/profimedia
ROMANO OBJAVIO

Najpoznatiji insajder svijeta: ‘Hajduk kreće po Perišića! Evo što će biti ključna stvar u pregovorima‘

Kako smo i ranije pisali, Lukša Jakobušić napravit će sve što može za udarni zimski posao
Piše: SNObjavljeno: 12. siječanj 2024. 21:38

Ivan Perišić u Hajduku bio bi ostvarenje sna za svakog ljubitelja bijelog dresa. I ranije smo pisali da je splitski klub spreman već ove zime prigrabiti ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca.

No, kako smo naveli krajem prošle godine, postoji svojevrsno razilaženje interesa - Perišić bi volio potpisati ugovor do kraja sezone, a Jakobušić ga želi vezati za Poljud na dulje razdoblje.

Priču koju bismo proglasili udarnim trenutkom zimskog mercata u Hrvatskoj potvrđuje i Fabrizio Romano. Najpoznatiji insajder svijeta novom objavom osvrnuo se na ozlijeđenog igrača Tottenhama.

"Hajduk i dalje sanja o Ivanu Perišiću kao njihovoj glavnoj meti! Napravit će sve što je moguće da ove zime ostvare posao s engleskim klubom, slijede pregovori", piše Romano na društvenim mrežama, a zatim se ukratko osvrće na Perišićevo zdravstveno stanje ukazavši da će ono biti faktor u pregovorima:

"Perišićev oporavak prolazi dobrim tijekom, mnogo će ovisiti o potvrdi liječnika, odnosno o tomu je li spreman zaigrati prije svibnja 2024. godine."

Ranije je, podsjetimo, trener Tottenhama Ange Postecoglou kazao da Perišić vjerojatno više neće zaigrati za londonski klub.

Linker
27. travanj 2024 15:19