GORAN MEHKEK Cropix
REAKCIJE DINAMOVACA

Livakoviću tribine poslale jasnu poruku, Baturina se zahvalio Petkoviću: ‘Možda je to neobično....‘

‘Pjevalo se i uživalo u plavom domu, bila je to još jedna slavljenička noć jakog intenziteta‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. srpanj 2023. 23:53

Livi ostani, Livi ostani... To su prvo Bad Blue Boysi, a nakon njih i kompletni stadion, jasno bez Torcidinog Juga, poručili Dominiku Livakoviću nakon utakmice. Dugo su plavi dečki nakon prvog osvojenog trofeja u sezoni slavili sa svojim najžešćim drukerima ispod sjeverne tribine. Pjevalo se i uživalo u plavom domu, bila je to još jedna slavljenička noć jakog intenziteta.

image
GORAN MEHKEK Cropix

Naravno, sve je završilo onom starom željom BBB-a pred svaku utakmicu s Hajdukom, nakon veselice odjekivalo je "hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu...". Odnosilo se to, jasno, na prvo prvenstveno kolo u petak.

- Motiviran sam ja protiv svakoga, ali možda još malo više kad je derbi. Svaki od naših igrača je jednako motiviran - kazao nam je najbolji igrač jučerašnje utakmice Martin Baturina.

Odmah je dodao...

- Hvala Bruni na asistenciji. Možda je to neobično, ali više on asistira meni, nego ja njemu. Stalno mu se zahvaljujem na asistencijama, ha, ha, ha...

image
GORAN MEHKEK Cropix

Kazali smo mu da mu zaista sjajno ide protiv Hajduka, odlučuje utakmice, ovo mu je već četvrti pogodak protiv Majstora s mora.

- Ne brojim, ne brojim... Cilj nam je bio osvojiti taj prvi trofej u sezoni. Možda nam je najbitnije bilo dobiti tu prvu utakmicu sezone. Svi smo sretni. Igrali smo protiv jako dobrog protivnika, stvarno sam zadovoljan - kazao je Baturina.

Pred novinarske mikrofone stao je i mladi Petar Sučić.

- Ovo je sjajan osjećaj. Ovo je moj prvi trofej u karijeri u Dinamu. Ne može biti ljepše. Sve je bilo sjajno, pun stadion, naši navijači su bili glasni kompletnu utakmicu. Bilo je tvrdo, obje momčadi su igrale dobro, na kraju smo zasluženo pobijedili, bili smo bolji - zaključio je Sučić.

Linker
30. travanj 2024 13:04