PAUN PAUNOVIC Cropix
JAKO BITNA STVAR

Legendarni Vatreni: ‘Rakitić je u dobrom stanju, pa nije došao u Split radi kave, sunca ili Šolte...‘

‘Hajduk radi izvanredne stvari, doveli su Rakitića i Gattusa, to su dvije veličine koje dižu ligu‘
Piše: SPORT SDObjavljeno: 31. srpanj 2024. 09:17

Trener saudijskog Al Fateha Slaven Bilić gostovao je u Dnevniku Nove TV nakon što je njegov klub odigrao pripremnu utakmicu protiv Lokomotive u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.

- Igrali smo dva puta po 30 minuta. Nama fali još igrača, u Arabiji još nisu određeni budžeti i većina klubova nije baš u dobrom stanju. Fali igrača, ali se nadamo da će do početka prvenstva dovesti neke igrače - izjavio je Bilić, a uslijedilo je pitanje o HNL-u.

image
NIKOLA VILIC/CROPIX Cropix

- Očekujem uzbudljivu sezonu, sve bi se trebalo vrtjeti oko Dinama i Hajduka. Dobro rade na transferima. Hajduk radi izvanredne stvari, doveli su Rakitića i Gattusa, to su dvije veličine koje dižu ligu. S tim su natjerali Dinamo da bude jako aktivan u prijelaznom roku, to je dobro za ligu. Rakitić dolazi u dobrom stanju, je s 36 godina i nije to Rakitić iz Barcelone, no to ne znači da nije dovoljno dobar da ne donese Hajduku kvalitetu i mirnoću i sve ono što mu nedostaje. Igrači već par godina pucaju pod pritiskom. Nije došao u Split radi kave, sunca ili Šolte. On je ovdje došao osvojiti nešto, rekao je Bilić.

image
VOJKO BASIC Cropix
image
ANTE CIZMIC Cropix

Slaven Bilić od srpnja prošle godine je na klupi saudijskog prvoligaša Al Fateha gdje je naslijedio grčkog trenera Giorgosa Donisa. Biliću je Al Fateh deveti trenerski angažman u karijeri. Krenuo je u Hajduku, a najdulje se zadržao na klupi hrvatske nogometne reprezentacije, od 2006. do 2012. godine. Velik trag ostavio je i u Engleskoj gdje je vodio West Ham United, West Bromwich Albion i Watford.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE.

Linker
21. rujan 2024 16:41