TOM DUBRAVEC Cropix
SN DOZNAJU

Karoglan spremio iznenađenje za Dinamo: Evo koga će trener Hajduka poslati u vatru od prve minute

Naravno da za konačnu potvrdu treba pričekati službene sastave, ali sve upućuje na jedno
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2024. 13:28

Hajduk i Dinamo ove će subote s početkom u 19.30 sati odigrati veliki derbi na Poljudu u okviru 28. kola SuperSport HNL. Hajduk ovaj susret dočekuje s drugog mjesta na ljestvici s 55 osvojenih bodova, dok trećeplasirani Dinamo ima bod manje i utakmicu manje.

Trener Bijelih Mislav Karoglan se u petak obratio javnosti te progovorio nekoliko riječi o utakmici, ali nije previše toga otkrio o samom sastavu. Kada je u pitanju Ivan Perišić strateg Hajduka tvrdi da je zvijezda Vatrenih krenula s momčadskim treninzima, ali za vjerovati je kako ga navijači ipak neće imati prilike vidjeti u ovom derbiju.

image

ANTE CIZMIC Cropix

Ipak, Karoglan će gotovo sigurno iznenaditi kada je u pitanju pozicija vratara. Naime, kako doznajemo, na vratima Hajduka će u derbiju protiv Dinama stajati oporavljeni Lovre Kalinić. Karoglan navodno nije bio zadovoljan posljednjim predstavama Ivana Lučića, a potom se na sve nadovezala i manja ozljeda pa će Lučić preskočiti ogled s Modrima na Poljudu.

Naravno da za konačnu potvrdu treba pričekati službene sastave, ali sve upućuje na to da će kontra Dinama na vratima biti bivši Vatreni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. ožujak 2024 13:28