BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
PRIDRUŽIO SE ČESTITKAMA

Ivan Perišić ‘najdražem klubu‘ uz povijesnu fotografiju čestitao rođendan: ‘Sritno, starče‘

Navijači nestrpljivo čekaju njegov povratak na teren koji bi se mogao dogoditi i ranije od očekivanog
Piše: SNObjavljeno: 13. veljača 2024. 11:54

Ivan Perišić, dok se oporavlja od ozljede, nije propustio sudjelovati u velikom slavlju navijača Hajduka koji danas broje 113 godina najdražeg kluba. Na svom Instagram profilu objavio je "story" u kojem je obilježio rođendan kluba i uz fotografiju znamenitih trenutaka iz povijesti napisao "Sritno starče".

Perišić je prije nekoliko tjedana predstavljen kao novi igrač Hajduka, a navijači nestrpljivo čekaju njegov povratak na teren. Prošli tjedan je objavljena fotografija u kojoj hrvatski reprezentativac već trenira s loptom, a povratak na teren očekuje se sredinom travnja kako je i sam najavio na konferenciji za medije po povratku na Poljud. No s obzirom da se nagađa kako je jedna od najbitnijih faza oporavka prošla dobro, ako oporavak nastavi po planu, mogao bi se vratiti i ranije.

image

Ivan Perišić

Screenshot (Instagram)

Perišiću, koji je formalno još uvijek igrač Tottenhama, ovo je drugi mandat u Hajduku, a u razdoblju od 2000. i 2006. nije upisao niti jedan nastup za seniorsku momčad. Iz Hajduka je tada prodan u drugu momčad Sochauxa 2007. za 360 tisuća eura, a kasnijim nastupima za Wolfsburg, Borussiju Dortmund, Inter, Bayern i Tottenham stvorio je blistavu karijeru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 05:31