Igor Štimac

 HANZA MEDIA TV
ŽESTOKE KRITIKE

Igor Štimac: ‘Jakobušiću, ako ovo gledaš, zapali onu prezentaciju, baci ju u smeće i reci - falio sam!‘

Bivši izbornik Hrvatske oštro je u emisiji ‘Istinom do gola‘ kritizirao poteze vodstva Hajduka
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 01. veljača 2023. 18:15

Igor Štimac, nekadašnji igrač i trener Hajduka te bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, već je neko vrijeme na poziciji izbornika Indije.

No, iako većinu vremena provodi daleko od domovine, Štimac se ne ustručava svako malo otvoreno progovoriti o zbivanjima u splitskom nogometnom velikanu.

U više navrata izrazio je Štimac neslaganje s potezima aktualne Hajdukove vrhuške, odnosno time kako se upravlja klubom s Poljuda.

Najnoviji Štimčev javni istup bio je u emisiji Istinom do gola, gdje je na pitanje o perspektivi Hajduka rekao:

- Treba iskoristiti ovu priliku, jer ide reorganizacija Lige prvaka. Pazi, Hajduk ima jedinstvenu priliku da se kvalitetno sjedne za stol. Ako stvarno volimo taj Hajduk, ajmo napraviti plan koji je dugoročan, pusti onu prezentaciju Hajdukove budućnosti. Baci to u smeće, zapali to Jakobušiću ako ovo gledaš. Bog ti dao, reci falio sam – poručio je Štimac.

Hajdukovom je predsjedniku poručio neka se okrene reorganizaciji, odnosno onome što dolazi.

- To će biti natjecanje koje ti garantira osam utakmica Lige prvaka. Utrostručit će se prihodi i oni koji krenu u tom natjecanju nikad iz njega neće izaći jer će toliko skočiti financijski da ih nitko neće moći uhvatiti – uvjeren je Štimac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 14:28