Koper - Hajduk 1:1

 Robert Matić/hajduk.hr
VELIKI NAPORI

Hajdukovcu se jedna stvar nikako ne sviđa: ‘Najbolje za sve nas nogometaše bi bilo da se to ukine‘

‘Najbitnije je odigrati 90 minuta, da imaš utakmica u nogama. Bitno je da su svi zdravi‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. siječanj 2024. 07:19

Hajduk je u trećoj pripremnoj utakmici odigrao 1-1 sa slovenskim Koprom. Slovenski sastav je poveo u 66. minuti golom Gabriela Groznica s ruba šesnaesterca, a Hajduk je uspio izjednačiti u 87. minuti, strijelac je bio Yassine Benrahou.

Nakon utakmice medijima se obratio i Josip Elez.

- Utakmica je bila otvorena, obje momčadi imale su puno šansi. Najbitnije je da smo pokušali odigrati 90 minuta kako bi se dobilo što više minutaže prije početka nastavka prvenstva. Najvažnije je proći sa što manje ozljeda, te da se pokušavaju uigrati neke stvari, da budemo što uigraniji kad počne prvenstvo te što više spremniji fizički. Utakmica je bila dobra za publiku, za nas baš i ne. Ne gledam dobre stvari, nego loše koje smo imali. Iz toga se treba poboljšati.

Ostalo je još nekoliko treninga i generalka sa Slaskom iz Wroclawa... Sve ide u najboljem redu, nema ozljeda, dobro se i kvalitetno radi. Rezultati su dobri i momčad izgleda dobro.

- Bilo bi pozitivno završiti s dobrim rezultatom za nas kako bismo u nastavak ušli u najboljem ritmu, da svi budu spremni. Treba nam u drugom dijelu da je što više igrača spremno, jer duga je sezona. Oni koji imaju manje šansi, trebaju isto pomoći. Moramo biti skupa da kao momčad budemo bolji, da pomažemo jedni drugima na treninzima i na utakmicama.

Kako se osjećate?

- Teško je na pripremama, da se mogu ukinuti bilo bi najbolje za nas nogometaše! Ali, jednostavno moraš i to proći. Najbitnije je odigrati 90 minuta, da imaš utakmica u nogama. Bitno je da su svi zdravi, treninzi su drugačiji kada su svi tu, bolja je kvaliteta treninga, nego kad non-stop netko fali - rekao je Elez.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 10:37