Ivan Dolček

 CROPIX
SJAJNA PARTIJA

Hajdukov strijelac nakon pobjede najavio lov na prvi trofej: ‘Digao sam se na višu razinu‘

"Trabzonspor je velika i dobra momčad, a mi smo danas dominirali i to se vidjelo", rekao je Dolček
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 08. srpanj 2023. 14:28

Hajduk je u posljednjoj utakmici priprema u Sloveniji svladao Trabzonspor s 2:0, a upravo prvi gol je zabio Ivan Dolček, koji se nakon utakmice osvrnuo na dojmove o pripremama.

- Pripreme su bile odlične, uvjeti su bili super, isto kao i utakmice, tereni, ma sve super. Zadovoljan sam svojom formom na pripremama, uvijek moraš dati sve od sebe, ja sam svojom predstavom zadovoljan - rekao je Dolček.

Osvrnuo se i na to da bi ga Leko mogao staviti u prvih 11 za utakmicu Superkupa, a i na to kako mu je sezona odigrana u Šibeniku pomogla.

- Odluka je na treneru hoću li startati, vidjet ćemo, ja se dobro osjećam i mislim da sam u dobroj formi. Godina dana u Šibeniku mi je puno pomogla, odigrao sam nekoliko dobrih partija, zabio nekoliko golova. To iskustvo me podiglo na višu razinu.

Trener Leko je i sam ranije rekao da ovo neće biti jako teške pripreme.

- Ovo su bile jedne od lakših priprema, nije bila takva ubijačina. Trabzonspor je velika i dobra momčad, a mi smo danas dominirali i to se moglo vidjeti. Njima je, doduše, tek početak priprema.

Dolček je otkrio kako se slaže s Dajakuom, a za kraj je najavio i Superkup.

- Odlično se slažem s Dajakuom, i on sam se dobro snašao u klubu. U Superkupu očekujem tešku utakmicu i puno borbe. Neka bolji dobije i neka to bude Hajduk - zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 01:27