Rokas Pukštas sa suigračima

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
SVI GA ŽELE

Hajdukov biser zaludio i njega? ‘Zapamtite ovo ime, on je supertalent! Dogodit će se nešto posebno u budućnosti‘

Talijanski transfer guru pričao je o mladom Amerikancu u svojem podcastu
Piše: SNObjavljeno: 02. prosinac 2023. 12:38

Hajduk je prije desetak dana napravio veliku stvar za budućnost kluba kada je produžio ugovor Rokasu Pukštasu. Mladi veznjak jedan je od najboljih igrača splitskog kluba ove sezone, a novim ugovorom je vezan za Poljud do 2027. godine.

Teško je očekivati da će 19-godišnji Amerikanac do tada biti dio Hajduka, posebno jer se on nalazi na meti velikih klubova. Tako smo pisali da će ga na utakmici protiv Slaven Belupa pratiti skauti Arsenala, a o Pukštasu je u svojem podcastu ‘Here We Go‘ pričao i transfer guru Fabrizio Romano.

- Pukštas igra za Hajduk, a ovaj dečko je super talentiran. Nedavno je potpisao novi ugovor do 2027. i trenutno je jedan od najtalentiranijih nogometaša u hrvatskoj ligi. Znamo da se u toj ligi stvaraju mnogi talenti, a za ovog Amerikanca postoji osjećaj da će se dogoditi nešto posebno u budućnosti - rekao je Romano i nastavio:

- On je potpisao novi ugovor jer je sretan u Splitu, a i zarada mu je povećana, ali neki klubovi ga itekako prate, posebno njemački klubovi. Zapamtite njegovo ime jer je jako, jako talentiran. U Hajduku vjeruju da će biti dio reprezentacije SAD-a na Svjetskom prvenstvu 2026. godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 13:16