Jani Atanasov ostaje u Hajduku najmanje do ljeta 2023.

 MARKO TODOROV/CROPIX Cropix
MISLE NA BUDUĆNOST

Hajduk produljio ugovor sa dva svoja igrača s kojima se iduće godine želi boriti za naslov prvaka

Splitski je sastav odlučio produljiti ugovore s Janijem Atanasovom i Darijom Melnjakom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2022. 19:19

Jani Atanasov produljio je ugovor s Hajdukom za još jednu godinu, javljaju iz kluba. Sjajni 22-godišnji veznjak koji je na Poljud stigao u rujnu 2020. godine u klubu ostaje najmanje do ljeta 2023. godine. Za Hajduk je do sada odigrao 47 utakmica i zabio četiri gola, te upisao dvije asistencije.

"Jani je kroz proces skautinga doveden u naš klub kao slobodan igrač, do sada je odigrao 47 službenih utakmica u kojima je imao uspone i padove svojstvene mladim igračima. Moram naglasiti da je pokazao da ima kvalitetu za Hajduk, postigao je napredak u više segmenata nogometne igre te je jasno da sazrijeva kao osoba u karakternom smislu. Opcija produženja postojećeg ugovora logičan je slijed jer se radi o mladom i potentnom igraču", istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius za službenu stranicu Hajduka.

Nakon potpisa oglasio se i Atanasov.

"Jako sam sretan što sam produžio ugovor s Hajdukom i što ću u narednom periodu biti dio ovog projekta. Od prvog dana u Splitu osjećam se prekrasno i velika mi je čast nositi dres ovog velikog kluba s najboljim navijačima na svijetu. Osjećam veliku odgovornost i izazov vratiti to povjerenje dobrim igrama i uspjesima momčadi i vjerujem da ćemo se ove sezone zajedno veseliti uspjesima - istaknuo je Jani nakon produženja ugovora."

Osim njega, novi je ugovor do ljeta 2024. godine potpisao i Dario Melnjak koji je u Hajduk stigao u rujnu 2021. godine i odigrao 13 utakmica u kojima je upisao dvije asistencije.

"Dario je iskusan nogometaš koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao kako može donijeti stabilnost u igri kao i dodatnu kvalitetu našoj momčadi. Radi se o karakternom igraču, velikom profesionalcu", kazao je nakon potpisa ugovora sportski direktor Mindaugas Nikoličius za službenu stranicu kluba.

"Moj put u Hajduku tek je počeo, predstoji mi još puno toga za pokazati i napredovati. Osobno želim mnogo toga ostvariti, a s Hajdukom to mogu. Ova odgovornost čini me još boljim, zahtjevnijim pred samim sobom i pozitivno sam uzbuđen zbog nastavka suradnje. Sve smo se lako dogovorili već u rujnu prošle godine, a sada smo samo potvrdili obostrano povjerenje", kazao je Dario Melnjak nakon produženja ugovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:16