Gennaro Gattuso

 TOM DUBRAVEC Cropix
NAJAVLJEN I OTVORENI TRENING

Hajduk dogovorio još jednu utakmicu, Gattuso sakrio karte i slaže popis koji čekaju svi na Poljudu

Bijeli 1. srpnja putuju u Sloveniju, baza će biti u Bledu sve do 10. srpnja
Piše: Slobodna Dalmacija/K.M.Objavljeno: 27. lipanj 2024. 10:35

Bliži se dan odlaska na drugi dio priprema u Bled gdje Hajduk čekaju četiri pripremna susreta. Odigrali su ‘bijeli‘ već jedan pripremni susret iza zatvorenih vrata na Poljudu, bilo je to protiv Veleža koji su uspješno apsolvirali s 3:0.

Prije odlaska na put u Sloveniju odigrat će Hajduk još jednu pripremnu utakmicu iza zatvorenih vrata na Poljudu, a protivnik će biti još jedan klub iz susjedstva. Odigrat će tako prijateljski susret protiv Posušja u subotu (29. lipnja), a to će Gennaru Gattusu biti i posljednja provjera u kojoj bi trebao dobiti neke odgovore, piše Slobodna Dalmacija. Prvenstveno odgovore na temelju kojih će i sastaviti konačni popis putnika za Bled.

Bijeli 1. srpnja putuju u Sloveniju, baza će biti u Bledu sve do 10. srpnja, a u tom periodu Bijeli će odigrati četiri pripremne utakmice. Prvo će odmjeriti snage s klubom partnerom Kalcer Radomljem (3.7.), slijedi ogled kontra s ukrajinskim Šahtarom (6.7.), pa ukrajinskim Ruh Lavovom (9.7.) i na kraju s turskim Fenerbahčeom (10.7.).

Prva službena utakmica Hajduka na rasporedu je 25. srpnja u drugom pretkolu Konferencijske lige, protivnik je jedan od najstarijih klubova s Farskih otoka, HB Tórshavn. Prva utakmica igra se na Poljudu, a uzvrat je tjedan dana kasnije.

TRENING OTVOREN ZA JAVNOST

Nogometaši Hajduka ovog petka odradit će dva treninga na pomoćnom igralištu Poljuda, a trener Gennaro Gattuso odlučio je onaj popodnevni koji počinje u 19 sati otvoriti za javnost.

Svi naši navijači koji žele gledati otvoreni trening u petak mogu to učiniti s tribine smještene na istočnoj strani pomoćnih terena. Ulazi na tribine bit će otvoreni od 18.30 sati.

Podsjetimo, Bijeli će do kraja ovog tjedna trenirati u Splitu, a u ponedjeljak slijedi odlazak na središnji dio priprema koji će se odvijati u Sloveniji. (Hajduk.hr)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. lipanj 2024 11:22