Valdas Dambrauskas nije skrivao nezadovoljstvo nakon utakmice

 TOM DUBRAVEC Cropix
BIJELI POTPUNO NADIGRANI

Dambrauskas nakon debakla: ‘Ovo je utakmica kakvu možemo očekivati u europskim kvalifikacijama‘

Hajduk sutra čeka posljednja utakmica na pripremama, protiv mađarske Kisvarde.
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2022. 22:28

Hajduk je doživio težak poraz u pripremama za sljedeću sezonu. Splitski je klub poražen od Genta s 3:0 u utakmici igranoj u Friedgardu.

"Ovo je utakmica kakvu možemo očekivati u europskim kvalifikacijama. Nemamo što drugo reći nego da smo nadigrani većinu utakmice, posebno u prvom poluvremenu. Napravili smo neke greške obrane, dopustili smo da nam dosta pucaju iz šesnaesterca što nije način kako se želimo braniti", otvoren je nakon utakmice bio trener splitske momčadi Valdas Dambrauskas te dodao:

"Nismo mogli igrati presing jer su to oni nama radili cijelo vrijeme. Nismo uspjeli uhvatiti nikakav ritam osim možda u drugom dijelu kada je Gent malo popustio. Generalno nismo bili na pravom nivou."

Hajduk sutra čeka posljednja utakmica na pripremama, protiv mađarske Kisvarde, a na njoj će Litavac dati priliku nekim drugim igračima.

"Sutra neće igrati ovi igrači koji su igrali danas. To nam je bila ideja - da što više nogometaša igra 90 minuta bez obzira na rezultat. To nam je zadnja utakmica i ostaje nam još jedan tjedan da se pripremimo za ozbiljan posao", istaknuo je Dambrauskas.

Filip Krovinović je danas odigrao svih 90 minuta i bio realan nakon utakmice:

"Nemamo se što skrivati, Gent je zasluženo pobijedio, a na svu sreću ovo nije bila natjecateljska utakmica. Okrećemo se Superkupu, idemo trenirati sljedećeg tjedna što bolje možemo i dati sve od sebe na toj utakmici. To je ono što je najbitnije", rekao je Hajdukov veznjak koji je svjestan da ovo nije najbolje izgledalo:

"Bolje sad izgubiti i vidjeti da još nismo na pravoj razini nego da nam se to dogodi kada bude potrebno. Zato i postoje pripremne utakmice, tu smo da 'jedemo travu', da grizemo, a na žalost danas se nismo pokazali u pravom svjetlu. Pripreme su teške, ali nema nikakvih izlika", zaključio je Krovinović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:12