Rajko Vidović je poveo igrače na pripreme

 TOM DUBRAVEC Cropix
KRENULE PRIPREME

Hrvatskom prvoligašu se vratio ozlijeđeni dvojac, Srbin bi mogao biti među najugodnijim otkrićima sezone

Trener Vidović želi da mu momčad maksimalno spremna dočeka start sezone
Piše: Toni RoićObjavljeno: 28. lipanj 2024. 23:33

Igrači Gorice prolaze najteži dio priprema kada se najviše radi na kondiciji, ali znali su oni što ih čeka jer trener Rajko Vidović je poznat kao vrlo zahtjevan po tom pitanju. Vidović želi da mu momčad maksimalno spremna dočeka start sezone, a na jakom ritmu igre i agresivnom pristupu s mnogo trke i presinga uvelike kani graditi i taktiku.

Popusta u radu nema ni za koga, a najbolja je vijest što sve zahtjeve u radu prate Đuro Giulio Đekić i Merveile Ndockyt, dva igrača čije su teške ozljede obilježile prošlu sezonu. Kongoanac Ndockyt je izvan treninga bio više od pola godine zbog problema s aduktorom koje je liječio konzervativnim metodama, a ne operacijom, dok je Đekić imao ozlijeđenu glavu nakon zastrašujućeg sudara sa suigračem Ivanom Banićem na utakmici u Koprivnici.

Srećom, oporavio se Đekić na najbolji način, željan je rada, a i vrlo motiviran jer u novoj sezoni on bi trebao biti prvi izbor Velikogoričana na poziciji desnog beka. Njegov talent je neupitan, svjedoči o tome i podatak da je standardni mladi reprezentativac Srbije, pa je projekcija da će biti među najugodnijim otkrićima u sezoni koja dolazi.

Žestoki ritam priprema nastavit će se i u sljedećem tjednu, dok je prva od sedam dogovorenih test-utakmica zakazana za subotu, 6. srpnja, kad će u Velikoj Gorici gostovati bugarski Hebar iz Pazardžhika.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. lipanj 2024 23:33