Martin Ojeda

 INSTAGRAM SCREENSHOT
KRAJ SAGE?

U Maksimiru su ga čekali raširenih ruku, ali Martin Ojeda ostaje u Argentini! Pala je velika pomirba

Krilni napadač vratio se treninzima Godoy Cruza nakon gotovo mjesec dana izbivanja s terena.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2022. 13:02

Martin Ojeda, 23-godišnji ofenzivac argentinskog Godoy Cruza, sada je to sasvim jasno, ostat će igrač toga kluba i u narednom razdoblju. Barem do ljeta. Nakon što gotovo mjesec dana nije trenirao, što zbog vjenčanja, što zbog koronavirusa, a što zbog maksimalnog otezanja njegovog početka priprema, sada je tome došao kraj. Ojeda je, kako javljaju mediji u argentinskoj Mendozi odlučio započeti s treninzima pred početak nove argentinske sezone, što će krenuti kup-ogledima u veljači. Pomirio se s ljudima iz kluba koji ga nikako nisu puštali da ode u Dinamo.

Iako za golemu transfer-sagu između hrvatskog prvaka, Godoy Cruza ali i još nekoliko zainteresiranih strana ne treba podsjetnik, valja ipak naglasiti da je Dinamo za Ojedu pripremio rekordnih 5.3 milijuna eura na ime odštete svim tim stranama. Bili su ga spremni pričekati i dočekati, ali Godoy ga nije puštao da ode. Pod svaku cijenu željeli su ga zadržati barem do ljeta, i u tome su, kako se čini, uspjeli.

Ojeda je prošle sezone zabio 15 pogodaka u 36 nastupa i bio najbolji strijelac kluba, a mnogi su ga vidjeli i na popisu argentinskog izbornika Lionela Scalonija za utakmice u siječnju, u kvalifikacijama za SP. To se ipak nije dogodilo, kao što se, sada je to izvjesno, ove zime neće dogoditi transfer u Dinamo.

Mendoza Today javlja da se Ojeda vratio na treninge Godoya. Momčad se priprema u Cordobi, a već će sutra odigrati i prijateljsku utakmicu protiv Belgrana. Prvi službeni dvoboj Godoy Cruz ima 4. veljače protiv kluba Tristan Suarez u Kupu, a prvenstvo otvaraju tjedan dana kasnije domaćim ogledom protiv Tigrea.

Linker
17. travanj 2024 01:47