BBB

 DAMIR KRAJAC Cropix
VELIKA PODRŠKA

Pada još jedan HNL rekord? Dinamovci pohrlili po ulaznice, sprema se spektakularna atmosfera

‘Dinamu je na raspolaganje ustupljeno 2265 ulaznica za gostujući navijački sektor‘
Piše: SNObjavljeno: 11. travanj 2024. 09:45

U nadolazećoj utakmici 30. kola SuperSport HNL-a Dinamo će na gostovanju kod Gorice imati veliku podršku navijača. Preko svojih službenih profila modri klub je objavio da su ulaznice za gostujući sektor rasprodane.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 30. kola SuperSport HNL-a HNK Gorica – GNK Dinamo na Gradskom stadionu Velika Gorica rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor koje je Dinamo dobio na raspolaganje za prodaju u Zagrebu.

Dinamu je na raspolaganje ustupljeno 2265 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve navedene ulaznice rasprodane, prodaja je završena.

Susret je na rasporedu u subotu 13. travnja u 19:00 sati, a plavi će ponovno imati odličnu podršku svojih navijača", piše u objavi na službenim stranicama kluba.

Dosadašnji rekord stadiona u Gorici je 5012 gledatelja. Vodstvo HNK Gorice otvorilo je Dinamovim navijačima čitavu istočnu tribinu, te je tako Dinamo dobio 2265 ulaznica za svoje navijače, tako da postoji mogućnost da će u subotu pasti novi rekord stadiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 13:56