DAMIR SKOMRLJ Cropix
IMPRESIVAN NASTUP

Odigrao sjajnu utakmicu, oduševio Igora Bišćana, a onda otkrio ‘tajni dogovor‘ s Lukom Ivanušecom

Nakon što se vratio s posudbe iz Turske, napadač je dobio priliku od prve minute
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 30. srpanj 2023. 10:15

Dinamo je u 2. kolu nove sezone SuperSport HNL-a u Puli ulovio sva tri boda trijumfom 3:0 nad Istrom 1961. Jedan od junaka susreta koji je zabio i namjestio po jedan pogodak bio je Mahir Emreli, povratnik u sastav Modrih koji je drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u turskom Konyasporu.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu. Očekivali smo tešku utakmicu, kao što je uvijek u Istri i tako je bilo. Došli smo po tri boda, svi igrači dali su sve od sebe, uključujući i nove igrače. Drago mi je zbog njih, kao i zbog sva tri boda - započeo je Emreli, a onda ‘‘otkrio tajni dogovor koji je imao s Lukom Ivanušecom koji je kao i Emreli jučer zabio i asistirao za po jedan pogodak:

- S Ivanušecom sam se dogovorio prije utakmice da ćemo si međusobno dodati. Trudim se ispuniti trenerove zahtjeve. Pred nama je sada dugačko putovanje u Astanu. Moramo se dobro pripremiti i upisati pobjedu. Ne smijemo biti opušteni - zaključio je Emreli za službenu stranicu kluba.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Robert Ljubičić zabio je treći gol u 69. minuti i tako stavio toku na ‘‘i‘‘. Trener Igor Bišćan u susretu ga je koristio na njegovoj prirodnoj poziciji veznog igrača.

- Ovdje je uvijek teško pobijediti. Drago mi je jer smo rano zabili. Dobro smo otvorili utakmicu, a s našim posjedom uspjeli smo iskontrolirati tijek dvoboja. Bilo mi je drago opet igrati u vezi. Za ekipu sam tu, gdje god treba. Baturina mi je super asistirao za gol, trebao sam samo ‘poklopiti’ loptu. Sada putujemo u Astanu, na umjetnu travu. Nemamo puno dana za odmor. Dobro je da smo pobijedili uvjerljivo u Zagrebu, ali bit ćemo maksimalno fokusirani - zaključio je Ljubičić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. svibanj 2024 02:58