DAMIR KRAJAC Cropix
PROKOCKANA POBJEDA

Nesuđeni Dinamov heroj: ‘Krivo nam je, trebali smo se bacati na glavu da bismo obranili prednost‘

Sučić je nakon utakmice bio vidno razočaran izgubljenim bodovima
Piše: Vito TomasObjavljeno: 02. listopad 2024. 23:34

Dinamo je na Maksimiru rezultatom 2:2 remizirao s Monacom. Jedan od najboljih pojedinaca na susretu Petar Sučić Modre je u vodstvo doveo sjajnim pogotkom u trećoj minuti sudačke nadokande prvog dijela, a nakon utakmice bio je vidno razočaran izgubljenim bodovima.

- Ostaje žal, jedino što mogu je svih pohvaliti, od prvog do zadnjeg igrača. Nije mala stvar protiv ovako dobre ekipe odigrati ovakvu utakmicu. Krivo nam je, imali smo dva pogotka prednosti, trebali smo se bacati na glavu da bi obranili prednost, no greške se događaju te moramo skupiti glave i stati iza svih igrača. Ovo nam je dobar putokaz za ubuduće, moramo nastaviti raditi jako - poručio je i dodao:

- Ostavili smo Monaco na minimum šansi, utakmica je odigrana perfektno od prvog do zadnjeg igrača. Trudili smo se, navijači su nam davali dodatnu podršku, teren je bio izrazito težak, a kad uzmemo u obzir sve uvjete i protivnika s druge strane, mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu.

Opisao je Sučić i situaciju kod pogotka, kada je u maniri najiskusnijih napadača izbacio čuvara i loptu potkopao preko gostujućeg vratara.

- Vidio sam da mi ‘Baki‘ daje loptu, istrčao sam kontru i vidio da se njihov igrač zaustavio, a na ovakvom terenu jako je teško promijeniti smjer. Jednostavno sam znao odmah da će se baciti i kad sam zarolao loptu, golman mi je izlazio u susret, igrač je čuvao drugu vratnicu, pa mi je u glavi jedino riješenje bilo da ga ‘lobam‘ - zaključio je.

Linker
04. listopad 2024 10:38