Mislav Oršić

 Cropix/profimedia
NE MOGU GA PREŽALITI

Mislav Oršić se za SN javio iz Engleske i poslao čestitku koja će razbuktati maštu navijača Dinama

Sigurni smo u jedno, povratak Oršića bilo bi najveće pojačanje Dinama u ljetnom prijelaznom roku
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. svibanj 2023. 06:51

Mislav Oršić proživljava teške dane u Southamptonu. O njegovoj sudbini u klubu koji je zacementiran na dnu Premiershipa sve znate, ne trebamo ponavljati. Navijači Dinama svim srcem žele da se najbolji europski strijelac u povijesti kluba vrati u Maksimir, a i trener Igor Bišćan kazao je kako je Orša dobrodošao natrag.

Naravno, da bi se to dogodilo, trebaju se poklopiti mnoge stvari, logično, one financijske prirode, pita se nešto i Southampton. U ovom trenutku, sasvim je jasno da Oršić ne može davati izjave na tu, kao i na bilo koju drugu temu kad se radi o njegovom boravku u Southamptonu. Međutim, Dinamova legenda osjetila je potrebu čestitati Dinamu na novom naslovu prvaka. U utorak nam se Orša javio iz Engleske...

- Čestitam svima u klubu na još jednom naslovu prvaka! Pogotovo igračima koji su uz sve probleme koji su bili oko momčadi još jednom pokazali svoju kvalitetu i zasluženo četiri kola prije kraja potvrdili titulu. Bila je to slatka proslava na Poljudu, protiv najvećeg rivala. Sad svi skupa mogu uživati u svemu. Stvarno sam sretan i ponosan na Dinamo - kazao nam je Oršić.

Kao što vidite, Orša uvijek misli na Dinamo, klub u kojem je ostvario svoje najveće uspjehe, iz kojeg se plasirao u reprezentaciju i koji je svojim pogotkom u Kataru Vatrenima donio brončanu medalju.

Vjerojatno će ova čestitka još više razbuktati maštu Dinamovih navijača kad se radi o njegovom mogućem povratku u plavi dom. Naravno, o tome se još ne može govoriti, ali sigurni smo u jedno, povratak Oršića bilo bi najveće pojačanje Dinama u ljetnom prijelaznom roku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 07:28