Otto Barić mlađi i Velimir Zajec

 Cropix
FER I KOREKTNA BORBA

Lista ‘Dinamo iznad svih‘ oglasila se nakon poraza na izborima, iz Zajecova tabora ekspresno im odgovorili

"Dinamo je klub svih nas i idemo sutra Osijek po novu pobjedu", stoji u komentaru
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. ožujak 2024. 21:33

Nakon što su objavljeni rezultati izbora, oglasila se i lista "Dinamo iznad svih". Između ostalog u njihovoj objavi je pisalo: "Naša lista dobila je 11,1 posto, i s obzirom na odvijanje izbornog procesa, kratkoću vremena za pripremu liste te druge okolnosti ovaj rezultat smatramo solidnim. Stoga zahvaljujemo svim članovima kluba koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su dali glas našoj listi.

Posebna zahvala kandidatkinjama i kandidatima s liste, koji su pokazavši visoki stupanj motivacije da aktivno sudjeluju u prvim izborima, zapravo trajno ispisali ovaj bitan dio klupske povijesti. Čestitamo pobjednicima izbora u 1. izbornoj jedinici, listi "Dinamovo proljeće", na čelu s Velimirom Zajecom. Želimo im puno sreće, mudrosti i znanja u implementaciji programa koji su prezentirali, a sve za dobrobit našeg Dinama".

Njihovu objavu komentirala je i službena stranica liste "Dinamovo proljeće".

"Čestitamo što ste se odlučili kandidirati i podržati demokratski proces u Dinamu. Čestitamo vam na fer i korektnoj kampanji, kao i svakom osvojenom glasu članova Dinama. Dinamo je klub svih nas i idemo sutra Osijek po novu pobjedu", stoji u komentaru.

Linker
24. travanj 2024 18:29