MIGUEL MEDINA/AFP/PROFIMEDIA
SPORTSKO JUTRO

Kocka li se Dinamo s Bjelicom? ‘Pojavila se informacija koja je čudna‘; ‘To može sugerirati jednu stvar‘

Glavna tema bio je dolazak Nenada Bjelice u Dinamo, od kojeg nas dijeli službena potvrda
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2024. 13:40

Sportska televizija (SPTV) i Sportske novosti zajedno rade emisiju "Sportsko jutro" koja se na SPTV uživo emitira od 10 sati, dok reprizu emisije možete pogledati na istom programu od 17 sati. "Sportsko jutro" emitira se svakim radnim danom u dva navedena termina.

U današnjoj emisiji su gostovala dva novinara Sportskih novosti Tvrtko Puljić i Damir Dobrinić. Glavna tema bio je izvjesni dolazak Nenada Bjelice u Dinamo, od kojeg nas dijeli samo službena potvrda.

- Trajala je dosta dugo ta potraga. Po meni je dobro što se nije stavljalo nekog trenera samo da ga se stavi. Po meni je čudno što ga do nedjelje nitko nije kontaktirao - započeo je Damir Dobrinić.

- To bi moglo sugerirati da im Bjelica nije bio prvi izbor - nadovezao se Tvrtko Puljić pa nastavio:

- S obzirom na njegov prvi mandat na Maksimiru, sigurno je ostavio dubok trag. Više nisi bio autsajder u europskim natjecanjima i bio si dominantan u SuperSport HNL-u. No, taj otkaz je ostavio dosta repova što se najviše vidjelo kada je Bjelica preuzeo Osijek - zaključio je Puljić.

Dinamo je i u Kupu protiv Banjola pokazao da trenutno nije u dobrom stanju. Četvrtoligaš je više od očekivanog namučio ekipu s Maksimira.

- Momčad je u velikim problema što je pokazala utakmica u Kupu. Iz perspektive Dinamovog navijača je stvarno ružno izgledalo da pred kraj utakmice vodiš s tijesnih 2:1 i u igru ulaze Bruno Petković i Josip Mišić. Iako si napokon nekog dobio, nije to bila dobra predstava. Neke stvari očito ne funkcioniraju - rekao je Puljić.

Do prije samo dva tjedna, svi su za Dinamo govorili da je stroj...

- Očito je da u tom stroju fali nekoliko mehanizama. Mislim da tu ne treba puno kemijati i mijenjati. Treba im vratiti vjeru da su najbolji u SuperSport HNL-u - nadovezao se Dobrinić.

Kocka li se nova uprava Dinama s odabirom Nenada Bjelice za mjesto trenera?

- Sada je pitanje što je kocka. Je li Bjelica kocka, kojeg dobar dio hrvatske javnosti ne prihvaća ili dovesti Fabia Cannavara pa reći doveli smo trenera, što hoćete više - započeo je Dobrinić.

- Ja mislim da je iz perspektive uprave puno manja kocka Bjelica. Znaš da će on uvesti autoritet u svlačionicu i ima povijest dobrog vođenja Dinama. Po meni je to meni puno manja kocka nego s nekim neprovjerenim - zaključio je Puljić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2024 13:43