S kime će na kraju Velimir Zajec postići dogovor?

 RANKO SUVAR Cropix
GLAS NARODA

Izabrali ste: Legenda Vatrenih vaš je prvi ‘pick‘ za novog Dinamovog trenera

Zanimljivo je i kome ste jutros, uoči smjene na Maksimiru, dali najviše glasova
Piše: SNObjavljeno: 19. rujan 2024. 11:12

Sergej Jakirović više nije trener Dinama! Modri pod njegovim vodstvom nisu izgubili utakmicu šest mjeseci, ali dva uzastopna poraza, od Hajduka u derbiju te Bayerna u Ligi prvaka, bila su dovoljna da čelnici hrvatskog prvaka uruče otkaz sad već bivšem treneru.

Posljedično, sad nova tema visi nad Maksimirskom 128: tko će biti novi trener Modrih?

Nekoliko imena kruže u medijskom prostoru, glavni je favorit navodno Niko Kovač koji nema angažman od otkaza u njemačkom prvoligašu Wolfsburgu. Upravo je bivši hrvatski reprezentativac i vaša najveća želja, dragi čitatelji. U provedenoj anketi (prije otkaza Jakiroviću) koja je do trenutka zaključivanja ovog teksta brojala 8300 glasova, najveći dio čitatelja dao je svoj glas bivšem izborniku Vatrenih, koji je radio čuda s Eintrachtom, osvojio trostruku krunu s Bayernom, a zapažene rezultate ostvario je i s Monacom.

image
SWEN PFORTNER Dpa Picture-alliance Via Afp

Kovač je dobio više od 2700 glasova, dakle 34 posto od svih ispitanika. Ono što je zanimljivo jest da ima puno i onih koji su htjeli ostanak Jakirovića na Maksimiru, za tu je opciju 23 posto ispitanika, tj. ukupno više od 1850 glasova.

Treći među ponuđenima bio je Željko Sopić (18 posto), a neimenovani strani trener (12%) dobio je više glasova od Jovićevića (8%) i Krznara (5%).

Linker
19. rujan 2024 11:15