DAMIR KRAJAC Cropix
TUROPOLJE U PLAVOM

FOTO: Na tribinama brojni skauti, pao rekord stadiona, a pogledajte što su Boysi poručili HNL konkurenciji

Svečana loža u Velikoj Gorici također prepuna, od raznih nogometnih djelatnika, do agenata svih profila
Piše: Toni RoićObjavljeno: 13. travanj 2024. 21:25

Sunčano, čak i vruće vrijeme koje je ovogodišni travanj pretvorilo u lipanj (efekti tihooceanskog El Nina kako kažu klimatolozi) i šampionski ulog za Dinamo, očekivano su napunili velikogorički stadion kao nikad prije, s blizu 6.000 navijača. Tehnički, rekordnom posjetu pridonio je najveći broj puštenih ulaznica u prodaju, njih preko 5.000 jer policija je ovaj put, za razliku od dvoboja s Hajdukom, procijenila da nema sigurnosnih prepreka da cijela istočna tribina bude raspoloživa navijačima.

Ipak su Turopoljci uglavnom obojani u plavo, lokalno Gorica, ali globalno Dinamo izbor je većine nogometnih poklonika u ovom kraju južno i jugoistočno od Zagreba, premda je nakon šest prvoligaških godina sve više onih, koji će reći - samo Gorica!

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix

Kako kome drago, ali navijački ambijent kakav se samo poželjeti može, staro i mlado, svi su pohrlili vidjeti može li domaćin zakočiti goste u sustizanju vodeće Rijeke ili će to biti očekivana i rutinirana kladiteljska dvojka na (pre)skromnih 1.40.

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix

"Nezaustavljiva lavina", ispisali su na velikom plavom platnu BBB-i preko ograde na istoku stadiona, dok na zapadu nije bi bilo dovoljno sjedalica, pune su bile i stepenice i stajanje na vrhu tribine. Svečana loža u Velikoj Gorici također prepuna, od raznih nogometnih djelatnika, do agenata svih profila i sa svih strana. Kažu domaćini da su se najavili i stigli iz Italije, Njemačke, Francuske, Grčke, Turske...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 10:14