GORAN MEHKEK Cropix
STIGAO JE KUĆI

FOTO: Evo tko se vratio na Maksimir, u Dinamu objavili veliku vijest, hoće li mu Bjelica dati priliku?

Iz kluba su mu odlučili pružiti priliku te će Bočkaj ubrzo ponovno tražiti svoje mjesto u momčadi zagrebačkog kluba
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2024. 17:57

Iako se činilo da je svoje u Dinamu odigrao, Petar Bočkaj mogao bi dobiti novu priliku u hrvatskom prvaku. 28-godišnji lijevi bočni minulog je ljeta bio nadomak nove posudbe, no ozljeda metatarzalne kosti u srpnju stopirala je posao i stavila njegovu budućnost pod upitnik.

Bočkaj je tada krenuo s procesom rehabilitacije, a iako se očekivalo da će već na zimu potražiti angažman u drugom klubu, bilo u vidu posudbe ili stalnog transfera, zagrebački je klub danas obznanio da se Bočkaj pridružio prvoj momčadi Dinama.

„Petar Bočkaj is back“, priopćili su iz kluba igračev povratak uz prigodnu fotografiju.

Pred Bočkajem je sada još uvijek period oporavka od ozljede, a zatim bi se trebao staviti na raspolaganje Nenadu Bjelici i podebljati konkurenciju na lijevoj strani.

Bočkaj je u Dinamo stigao na zimu 2022. iz Osijeka u transferu vrijednom 2.7 milijuna eura. U prvih godinu i pol dana na Maksimiru se nije snašao, pa je prošlog ljeta otišao na jednogodišnju posudbu u ciparski Pafos. Ovog ljeta dogovorio je novu posudbu u turski Gaziantep, međutim spomenuta ozljeda spriječila je sve i dovela ga u neizvjesnu situaciju. Ipak, iz kluba su mu odlučili pružiti priliku te će Bočkaj ubrzo ponovno tražiti svoje mjesto u momčadi zagrebačkog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. listopad 2024 17:58