DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
OSTAT ĆE SAMO SAN

Dinamo se i dalje nada dolasku Oršića, ali sve su veći izgledi da će mu ga preoteti bivši trener

Poslana je i četvrta ponuda prema Engleskoj, Dinamo je i dalje spreman za dogovor
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. lipanj 2023. 22:22

Trabzonsporu, klubu Nenada Bjelice, najbliži je jedan bivši dinamovac - Mislav Oršić! Stižu vijesti da je Trabzonspor već isporučio četvrtu ponudu Southamptonu, ta posljednja iznosi nešto manje od 4 milijuna eura i moglo bi se dogoditi da je engleski klub i prihvati.

Dakle, sasvim je moguće da će najbolji Dinamov europski strijelac u povijesti karijeru nastaviti u Turskoj. Dugo se špekuliralo da bi se Oršić mogao vratiti u Dinamo nakon neuspjele i nesretne epizode u Southamptonu, ali modri klub se nije želio odreći rate od 3,2 milijuna eura koje im Englezi još moraju isplatiti.

image
ADRIAN DENNIS Afp

Trener Igor Bišćan je kazao da je Oršić dobrodošao, Oršić ima želju za povratkom u plavi dom, ali ispriječile su se financijske zapreke. Modri su bili spremni za deal s engleskim klubom, bili su spremni svoju legendu uzeti na posudbu, plaćati mu istu plaću koju je imao u Dinamu prije odlaska, dakle, milijun eura, s tim da mu ostatak plaće nadoknadi Southampton. No Englezi nisu pristali.

Dinamo je i dalje spreman za dogovor, ali čini se da će povratak Oršića ipak biti samo san plavih navijača. Tvrdi su ti Englezi...

Linker
12. svibanj 2024 20:28