DAMIR KRAJAC Cropix
VELIKA NAJAVA

Bjelica: ‘Baturina se sigurno neće prodati ispod ove cijene! Sad kupim vrhnje od Jakirovića‘

"Da igra u Benfici ili Portu, ostvario bi transfer između 80 i 100 milijuna eura"
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. listopad 2024. 05:59

Gledali smo kvalitetnu utakmicu na teškom terenu, započeo je trener Modrih Nenad Bjelica press konferenciju nakon utakmice protiv Monaca.

- Zaslužili smo pobijediti. Jako je pozitivno što smo vratili vjeru u sebe, ovo je za mene pobjeda, imat ćemo što kazati u Ligi prvaka, možemo igrati dobro na ovoj razini. Sami sebi smo to dokazali. Prvi žuti karton sam dobio jer je cijela klupa skočila. Drugi žuti karton sam dobio zbog toga što sam tražio prekršaj na našem igraču. Nije mi to prvi put u karijeri. Moji igrači moraju osjetiti moju emociju.

Zbog isključenja ga čeka suspenzija.

- Vjerojatno neću biti na klupi u Salzburgu, ali imam kvalitetne suradnike u stožeru. A i pripremat ću momčad tijekom tjedna. Što ćete, vole mene Nijemci isključivati. Inače, suđenje ne bih komentirao. Kod njihovog penala nisam vidio baš najbolje, slična je bila situacija kao kod Petkovića, ali je kriterij je bio drukčiji. Da, bio bih puno sretniji da smo uzeli tri boda. Ovaj bod nas ne čini presretnim, Vjerujem da ćemo biti konkurenti u sljedećim utakmicama. Rekao sam dečkima nakon utakmice da popiju čašu vina ili pivo, a da se onda koncentriraju na Varaždin. Vjerujem da ćemo se iz Varaždina vratiti s tri boda.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Zašto je izvadio Baturinu?

- Baturina je tražio zamjenu... Njegova kvaliteta je neupitna, uskoro će postati lider reprezentacije. Da igra u Benfici ili Portu ostvario bi transfer između 80 i 100 milijuna eura. Ipak, igra u Hrvatskoj, pa mogu kazati da neće biti tako veliki, ali neće ići ispod 20 milijuna. Privilegiran sam što treniram ove igrače, sad kupim vrhnje od rada Sergeja Jakirovića, za ovaj bod zaslužan je i njegov rad. Petković? Iz utakmice u utakmicu bit će sve bolji i bolji. Za ovaj sustav koji smo igrali, nismo imali previše alternativa. Nisam vidio slabost svoje momčadi, primili smo gol iz prekida koji se u tom trenutku nije mogao očekivati.

Linker
04. listopad 2024 10:37