Mario Gavranović je na meti Salernitane, Cadiza i kijevskog Dinama

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
OSTAVIO JE DUBOKI TRAG

Bivši Dinamov golgeter tražena je ‘roba‘! Na meti je talijanskog prvoligaša, ali imaju oštru konkurenciju

Osim Talijana, žele ga i Cadiz i kijevski Dinamo pa je izgledno da će uskoro promijeniti sredinu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2022. 16:30

Mario Gavranović je prošlog ljeta prešao iz Dinama u turski Kayerispor za 2.2 milijuna eura, a sada bi mogao promijeniti sredinu. Bivšeg napadača Modrih i Rijeke sada žele Cadiz, Salernitana i Dinamo iz Kijeva.

Sportski direktor Salernitane koja je ove godine u talijanskoj Serie A, Walter Sabatini, je talijanskim medijima rekao kako su u potrazi za napadačem. Upravo tu na scenu stupa Gavranović koji se sve glasnije spominje kao idealan kandidat za to mjesto.

Talijanski Tuttomercato piše kako bi švicarski reprezenativac, koji je ove sezone u 15 utakmica zabio osam golova i upisao tri asistencije, mogao već ove zime preseliti u Italiju, ali osim Salernitane se za njega zanimaju i Cadiz i kojevski Dinamo pa je izgledno da će napustiti Tursku.

Gavranović je u HNL-u ostavio dubok trag. Nakon što se dokazao u Rijeci, stigao je u Dinamo u siječnju 2018. godine i u 133 utakmice koliko je odigrao za Modre postigao 48 golova i upisao 20 asistencija. S Dinamom je osvojio i četiri naslova prvaka i dva Kupa, a sudjelovao je i u povijesnom europskom istupu Modrih koji su prošle sezone stigli do četvrtfinala Europske lige.

Linker
23. travanj 2024 02:05