Sandro Kulenović

 BORIS KOVAČEV/CROPIX
ČIŠĆENJE SVLAČIONICE

Bišćan se odrekao četvorice igrača. Kulenović je i dalje bez kluba, bivši hajdukovac nada se šansi

Od jedne prodaje u Maksimiru su uspjeli uprihoditi 150.000 eura. Bolje išta nego ništa
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. srpanj 2023. 23:14

Prema informacijama koje su stigle do nas, Zrinjski je platio Dinamu za Marija Ćužea 150 tisuća eura odštete. Nije puno, ali s obzirom na to da Igor Bišćan nije računao na njega onda je to od onih priča ‘bolje išta nego ništa‘. Na kraju ovih slovenskih priprema vidjet će se i koje će mlade igrače trener ostaviti u rosteru.

Već smo pisali i o onima koju Maksimiru treniraju sa Sandrom Perkovićem. Imaju Modri dosta igrača, opet će biti raznih posudbi. No zanimljivo jest da još nemamo nikakvih vijesti iz Maksimira kad se radi o partnerskom klubu s kojim bi Dinamo surađivao.

Modri su proteklim razdobljima uspješno surađivali s mnogim hrvatskim klubovima, a bilo bi dobro za plavo društvo da se pronađe klub u kojem bi se mogli razvijati igrači na koje se u ovom trenutku ne računa kad se radi o prvom sastavu. U partner klubu Dinamo bi ih mogao imati pod maksimalnom kontrolom. Jasno, vjerojatno bi onda u tom klubu koji bi usko surađivao s Modrima trebali raditi i treneri iz Maksimira. Držimo da bi pronalazak partner kluba možda trebao biti prioritet u narednom razdoblju.

image

Marko Brkljača

TOM DUBRAVEC Cropix

Inače, u prvom planu kad se radi o odlasku iz plavog doma jest svakako Sandro Kulenović, koji je prošle sezone odigrao dosta dobrih utakmica u Lokomotivi i koji sigurno ima kvalitetu, ako već ne za Dinamo, onda sigurno za neki klub nešto manje klase od zagrebačkog. Bišćan se recimo odrekao Kulenovića, Ćužea, Tolića i Jankovića.

Osim Kulenovića, svi ostali su pronašli klubove, Zrinjski, Slovan iz Bratislave i Rijeku. Što će napraviti Sandro? I naravno, Marko Brkljača, bivši hajdukovac koji je svojevremeno s velikom pompom stigao u Maksimir. Držimo da bi Brkljači sezona koja je pred vratima mogla biti jedna od najbitnijih u karijeri.

Linker
09. travanj 2024 22:31