'NIGDJE MI SE NE ŽURI'

K'lautern i Kuban se 'tuku' za Maloču: 'Na kraju ću ispasti najbolja Hajdukova investicija!'

'Malo su me plaćali, a nadam se da će jako dobro zaraditi na meni. Kada se od budućeg transfera odbije sve što mi je klub dao, sigurno će biti u velikom plusu'
Piše: Mario VelićObjavljeno: 27. prosinac 2011. 14:54

Uza sve Hajdukove zvijezde, koje bi klub rado pustio u zamjenu za određeni iznos nasušno potrebnog novca, najviše zanimanja potencijalni kupci pokazuju za stopera Marija Maloču. Taj mladić koji je u svibnju proslavio 22. rođendan skupio je zavidan broj utakmica, ukupno 125 u bijelom dresu, a najbolje nogometne godine tek ima pred sobom. Nije ni čudo što ga žele, mlad je, a prilično iskusan.

- To je istina. Da me je netko prije deset godina tražio da nacrtam kakvim se vidim u budućnosti, teško da bih ovako vidio razvoj situacije. Sada sam dočekao povjerenje trenera Balakova koji mi je dao puno slobode, pod njegovim sam vodstvom i dobro igrao te se zaista osjećam kao iskusan igrač.

Dovoljno iskusan da ode iz Hajduka i potraži sreću i zaradu u inozemstvu?

- Vidjet ćemo. Znam da se interesiraju za mene, to doživljavam kao priznanje, to mi zaista godi. No, isto tako ne znam da postoji neka službena ponuda, a nije još ni počeo prijelazni rok. Očekujem da će mi iz Hajduka javiti kada i ako dođe, zajedno ćemo odlučiti. Istina je da sam uvijek govorio kako mi se ne žuri, no ipak je sada situacija takva da klubu treba novac, svjestan sam da je sasvim moguće da me Hajduk odluči prodati.

Najveći interes do sad su iskazali Kaiserslautern i Kuban iz Krasnodara, nije tajna da bi Maloča radije kupio kartu za zapad.

- Kada se sve zbroji i oduzme ja ću ispasti najbolja Hajdukova investicija! Malo su me plaćali, a nadam se da će jako dobro zaraditi na meni. Kada se od budućeg transfera odbije sve što mi je klub dao, sigurno će biti u velikom plusu. A meni je, ponavljam, bitno što sam ostvario san i odigrao 125 puta za voljeni klub.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 09:03