U HAJDUKU BEZ REAKCIJE

Kek: 'Olimpije se ne trebamo bojati!'; Ivković: 'Imamo pravo nadati se prolasku'

Piše: ArhivaObjavljeno: 19. srpanj 2013. 17:10

Nakon što su saznali svog protvnika u 3. pretkolu Europske lige, treneri Lokomotive i Rijeke kazali su i svoje mišljenje:

- Kao prvo, taj par je još neizvjestan. Prema mojim informacijama, Olimpija je postigla pogodak u zadnjoj minuti, ali je dobro igrala. Ali, nemojte slučajno da vas zavara rezultat s priprema (Rijeka slavila 4:0 op.a.), ako nam suparnik bude slovenska momčad. Ovo će biti sasvim drukčija utakmica! Ali, tko god dođe, bit će velika prepreka, ali ne onakva koje se trebamo bojati i sigurno ne nepremostiva. Neće to biti protivnik od kojega treba strijepiti i protiv kojeg bi već unaprijed upisali male öanse. Iako, teško je govoriti o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu, sačekajmo epilog, pa ćemo moći neöto više govoriti - izreferirao je Kek.

Strateg Lokomotive nevoljko je pričao o mogućem putovanju u Tursku.

- Znate mene. Ne volim pričati hipotetski. Meni je Osijek prvi na pameti - dočekao nas je Tomo Ivković koji će svoje mišljnje o Trazbonsporu podjeliti s javnosti nakon što Lokosi riješe Dinamo iz Minska.

- To je osnovni cilj. Bit će teška utakmica i moramo odigrati puno bolje nego smo igrali u prvoj utakmici. Znamo da su u Europi svi favoriti protiv Lokomotive, ali ako odigramo poštenu utakmicu, onako kako znamo i možemo, onda se imamo pravo nadati prolasku - tvrdi Ivković.

S druge strane u Hajduku nisu bili raspoloženi za komentar već su kako kažu orijenitrani na nadolazeće utakmice s Rijekom odnosno Turnovom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 23:30