Tea Cimaš / CROPIX
DOMINANTNA RIJEKA

KEK 'Krstanović je napravio glupost, ali važno da smo prošli. A sada Hajduk!'

Jedino što je kompromitiralo konačan ishod, ali samo glede rezultata, ne i konačnog prolaska je crveni karton Krstanovića. Još bolje, dva žuta kartona u samo dvije minute
Piše: Dean BauerObjavljeno: 25. srpanj 2014. 01:48

- Rekao sam još i ranije. Ovo je ona etapa natjecanja u kojem je važno plasirati se, kvalificirati. Pustimo ljepotu igre. Mi smo baš to napravili - rekao je strateg Rijeke Matjaž Kek nakon sigurnog prolaska svoje momčadi kroz Budimpeštu .

Jedino što je kompromitiralo konačan ishod, ali samo glede rezultata, ne i konačnog prolaska je crveni karton Krstanovića. Još bolje, dva žuta kartona u samo dvije minute.

- Mislim da smo bili bolji, zaslužili pobjedu, jedino što smo, činjenica je, nakon gluposti Krstanovića bili nepotrebno u manjim problemima. No, sada se u cijelosti preusmjeravamo na jadranski derbi, zaključio je Kek, kojem u nedjelju na Kantridu stiže Hajduk.

Trener Ferencvarosa, Nijemac Thomas Doll, na veliko je i na široko zborio nakon utakmice. U biti, cijelo je vrijeme najveći klupski problem Ferencvarosa njihov loš, nepostojeći praktički odnos s navijačima. Tako da se ta problematika 'vrtjela' i nakon sudara s Rijekom. Utakmica? Vrlo malo.

- Kod 0:2 za Rijeku, a još k tome u uvjetima da smo izgubili i prvu, bilo je tako jasno da je za nas Europa završila ove večeri. Ovo je momčad u izgradnji, tako je treba i shvatiti...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 11:56