Srećko Niketić/CROPIX
BUGAR POZIVA NA OPREZ

'Karlovac doživljavamo kao Barcelonu ili Real, ovo je za nas finale jednog razdoblja'

'Trebaju nam tri boda da zaokružimo ovaj ugodan period prije reprezentativne stanke. Moramo igrati bolje nego u Vinkovcima, očekujem da pružimo još jedan korak naprijed'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 01. listopad 2011. 15:53

Sutra u 18 sati Hajduk gostuje na Čavleku, a novinarima se na Poljudu obratio strateg Krasimir Balakov. Istaknuo je kako utakmicu u Karlovcu bijeli doživljavaju kao finale.

- Ovo nam je kao Barcelona ili Real, finale jednog razdoblja, tako ćemo pristupiti utakmici. Tražim visoku organizaciju i ozbiljnost. Trebaju nam tri boda da zaokružimo ovaj ugodan period prije reprezentativne stanke. Moramo igrati bolje nego kod Cibalije, očekujem da pružimo još jedan korak naprijed - rekao je bugarski stručnjak.

Nema Anasa Sharbinija zbog kartona?

- Morat ćemo nešto mijenjati, radimo na tome cijeli ovaj tjedan. To je šansa za nekoga tko ne igra stalno - rekao je Balakov, ali nije otkrio radi li se o Lendriću, Vukoviću ili možda Sariću. Dodao je kako samo Andrić nema zamjenu, ali, eto, i bez njega se slavilo u Vinkovcima.

Potom se osvrnuo na Karlovac.

- Znam za njihove probleme, o tome se dosta pisalo. Nije na meni da to komentiram, ali to ih može dodatno motivirati. Pobijedili su jedan zdrav Osijek kod kuće, mi može da imamo problem, i baš zato tražm maksimalnu ozbiljnost - zaključio je Balakov.

Bijeli su već krenuli put kontinenta, noćas će prespavati u Zagrebu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:31