Damir Krajac / CROPIX
OKRŠAJ U DANSKOJ

KAOS U AALBORGU Danci uvjeravali Mamića da Marcelo Brozović večeras ne smije igrati!?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. srpanj 2014. 20:08

Jučer poslijepodne igrači Dinama odradili su trening na Nordjyske Areni, vrijeme ljetno, temperatura oko 25 stupnjeva. Slično bi trebalo biti i danas, iako se utakmica igra u 20.15. Razdoblje je dugog dana i sunce zalazi oko 22 sata. Dakle, očekuje se večernji susret bez reflektora.

Prema informacijama koje smo dobili od domaćina stadion neće biti potpuno ispunjen, kapacitet u europskim utakmicama smanjen je na 10.400 mjesta, očekuje se nešto više od 9.000 gledatelja. Zoran Mamić govorio je jučer i pred danskim novinarima, zanimalo ih je, naravno, što očekuje i kakvi su ciljevi Dinama u prvoj utakmici. Ponovio je ono što je već dosta puta kazao.

- Čeka nas 90 minuta bespoštedne borbe, protiv suparnika koji je superiorno osvojio dvostruku krunu pokraj jakih konkurenata. Ipak, vjerujem da će moja momčad pokazati svu raskoš i kvalitetu i da će utakmica otići na našu stranu - rekao je Dinamov trener, koji je otkrio s kakvim bi rezultatom bio zadovoljan. - Jasno, idemo po pobjedu, a bio bih zadovoljan sa svakim rezultatom u kojem zabijemo pogodak i ne izgubimo.

Onda su domaći mediji, očito neupućeni, postavili pitanje kako će Zoran Mamić zamijeniti važnog igrača Brozovića. - On je suspendiran, ima dva žuta kartona, kako ćete ga nadomjestiti, s obzirom da vam je jedan od ključnih igrača - pitali su Danci, a Zoran Mamić mirno je odgovorio: - Informacija vam nije točna. Brozović ima dva kartona, ali suspenzija dolazi tek nakon treće opomene!

Ostali su malo zatečeni, Uefina im pravila, izgleda, nisu poznata. U svakom slučaju, Brozović će igrati, ali i morati paziti, ako večeras dobije žuti karton, u uzvratu definitivno neće imati pravo nastupa. Što bi bio hendikep za Dinamove ambicije...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. rujan 2024 13:31