SAMMIR OTVORIO DUŠU

'Kako je u zatvoru? Nije loše, ali doma je ipak bolje! Pomoć mi ne treba, nisam bolestan'

Dinamova desetka rekao je "mea culpa" javnosti po n-ti put. Postoji li još netko tko mu vjeruje?
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 20. svibanj 2011. 17:30

ZAGREB - Nakon što je u četvrtak vjerovatno patio od glavobolje, jer 2,13 je fina brojka kada su promili u pitanju, Sammir je dan kasnije stavio naočale i ležerno se prošetao do kultnog Charlija.

Zanimljivo, suprotno navikama, nije zauzeo mjesto na šanku, već se vrijedno prionuo potpisivanju na ulaznice i majice navijačima koji bi trebali doći na subotnju utakmicu sa Splitom.

- Bit ću najbolji na terenu - obećao je Sammir u uvodu.

Od hvale vrijednog borbenog pokliča nas je više zanimalo jel’ se otrijeznio od burne noći sa srijedu na četvrtak? Umjesto odgovora, Sammir je krenuo s isprikama.

- Žao mi je što se to dogodilo. Kajem se zbog svog postupka i sve ću napraviti da se to ne ponovi nikada više - pričao je Sammir.

Bio je to čisti “deja vu”. Jer, Brazilac je istu retoriku imao i nakon lumpovanja po Crikvenici i Jarunu. I onda kada se nije pojavio na terapiji, ali i par dana kasnije kada je uhvaćen u 2 ujutro u “ Galleryu”.

Sammire, iste riječi smo već čuli - spomenuli smo mu.

- Nažalost se ponovilo. Zašto? Ne znam. Kako? Ne bih ulazio u detalje - rekao je dokapetan Dinama.

Nekoga je zanimalo kako zatvor na Oranicma izgleda iznutra?

- Nije loše, ali u mom stanu je ipak bolje - nasmijao se.

S obzirom da je recidivist i da, sada je to evidentno, ima problema s alkoholom možda ne bi bilo loše da veznjak Dinama zatraži pomoć psiholog.

- Pomoć? Ne. Nije potrebno. Pa nisam bolestan.

Njegov mecena Zdravko Mamić spomenuo je ignoriranje Slavena Bilića kao jedan od razloga što je Sammir krenuo s testiranjem alkoholne ponude metropole.

- Možda - bio je kratak njegov “filho” koji je ponovio kako ima namjeru ostati u Maksimiru do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka.

A hoće li uopće igrati u posljednjem kolu HNL-a trener će odlučiti danas.

- Imamo dva treninga i vidjeti ćemo - rekao je Marijo Tot koji je izbjegao direktno pitanje hoće li Sammiru oduzeti status dokapetana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 06:23