Drago Sopta / Cropix
VAHA O SAMMIRU

'Kakav je to talent, ali što ćeš kada voli izlaziti! Sto puta sam mu govorio, ne vrijedi...'

'Ma, bolje da ništa ne pričam, samo ću reći da sam uvijek radio onako kako sam mislio da trebam činiti, iako su me tjerali na neke kompromise vezano uz njega'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. svibanj 2011. 16:34

Dok Sammir pije tko zna što, pa neki ironično komentiraju da još uvijek slavi Vahin odlazak, Halilhodžić pije čaj. S limunom! Bolestan je i dalje, mora ići na razne pretrage i svakim danom osluškuje vijesti iz Maksimira.

- Nema ništa novoga, osim što nalazi nisu dobri. Liječnici su mi rekli da me čeka malo dulji oporavak, da sam bio u predinfarktnom stanju. Iako neki misle da glumim, ja sam doista bolestan - rekao je Vahid Halilhodžić, koji se upoznao i s najnovijim slučajem Sammirova kršenja discipline. Nakon što je Mamić Vahu toliko ’oprao’ zbog Sammira, još uvijek formalno glavnom treneru to može doći kao svojevrsna potvrda da je Brazilca trebalo kažnjavati.

- Žao mi je Sammira, on je dobar dečko, kakav je to talent, veliki. Imao sam s njim stotinu razgovora, ali... Ma, bolje da ništa ne pričam, samo ću reći da sam uvijek radio onako kako sam mislio da trebam činiti, iako su me tjerali na neke kompromise. Sa svima sam postupao jednako, ponosan sam - rekao je Vaha, koji nam je dva dana prije no što je došlo do sukoba s Mamićem, pričao o Sammiru:

- Ne znam što će biti s njim, bit će ga teško vratiti. On je takav, najbolji je igrač, ali voli izlaziti, ne možeš to promijeniti. Ali, ne mogu ja kao trener stalno dopuštati kršenje discipline, koliko god on meni bio dragi i neophodan, ako ću morati, ja ću ga odstraniti iz momčadi. Pa makar onda ja morao otići - pričao je Vaha 48 sati prije Mamićeva upada u svlačionicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:22