IZ SVLAČIONICE

Jozinović: Šteta što nismo zabili ono na kraju; Livaja: Žao mi je Hajduka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2012. 01:30

U prvoj utakmici 3. pretkola gosti iz Milana su pobijedili splitski Hajduk s 3-0 i tako već sada, gotovo sigurno, osigurali prolaz dalje. Sneijder u 18., Nagatomo u 44 i Coutinho u 73. minuti su bili strijelci za Inter čime su raspršili i ono malo šanse da će se na San Siro otići s pozitivnim rezultatom i nadom u čudo. Nakon utakmice svoje dojmove iznjeli su i igrači.

- Ništa se ne može prigovoriti pobjedi Intera. Iskoristili su sve naše male pogreške i dokazali svoju kvalitetu. Šteta što pri kraju nismo uspjeli postići počasni pogodak, ali mislim da nam se ne može ništa zamjeriti za večerašnju utakmicu, kazao je Jozinović.

- Publika je bila fantastična. Na početku su nas nosili i pokušali smo doći do ranog gola. Ipak, postigli su nam gol iz prve šanse i sigurno čuvali prednost. Iskustvo je presudilo, a nama ne preostaje ništa drugo nego da se okrenemo domaćem prvenstvu i nedjeljnoj utakmici sa Zadrom, kazao je Caktaš.

- Drago mi je da sam debitirao za Inter ali nije mi drago da je to došlo do ovog rezultata. Hajduk je moj klub i žao mi je što je rezultat ispao ovako visok. Očekivao sam da će me navijači dočekati zviždukom to je uvijek tako u Splitu ne želim se time opterećivati niti bilo kome što zamjeram. Hajduk je dobro počeo utakmicu i da su poveli u prvih pola sata možda bi rezultat bio drugačiji. Mi imamo vrlo iskusne igrače i oni su lako priveli utakmicu kraju, kazao je Livaja.

- Znali smo što nas čeka i odradili smo posao na pravi način. Dobro smo se pripremili za Hajduk, sviđa mi se što većina igrača dolazi iz omladinske škole Hajduka. Mladi su i pred njima je još mnogo utakmica, kazao je Handanovič.

Javier Zanetti, kapetan Intera također je prokomentirao susret:

- Očekivali smo tešku atmosferu tako je i bilo. Važno je da se momčad dobro ponašala i zasluženo pobijedila. Znali smo da će Hajduk od početka krenuti silovito i čim smo smirili loptu bili smo bolji protivnik. Ambijent u Splitu zaslužuje sve pohvale ali mnogi od nas već su igrali u ovakvoj atmosferi i to nam nije nimalo smetalo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 04:09