Tea Cimas / CROPIX
NE PRIHVAĆA ISPRIKU

Jelavić: Ja tri mjeseca izvan terena, a Blacku samo žuti, razočarao me i on i sudac

'Nije znao da sam toliko brz. A je li znao koliko je on spor i nespreman. Kakva je to priča? Ako me je već morao zaustaviti na bilo koji način što me nije povukao za dres'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 07. listopad 2010. 22:27

- Dobro je sve prošlo, jutros sam razgovarao sa doktorom Nemecom, čeka me sada najmanje tri mjeseca rehabilitacije. Kazao mi je što me sada sve očekuje, ali nije mi problem, strpljiv sam i proći ću cijelu rehabilitaciju jer ću se na taj način potpuno spreman vratiti na travnjake. A vratit ću se i bolji i jači – kazao nam je Nikica Jelavić iz bolesničke sobe Specijalne bolnice za ortopediju u Matuljima s kojim smo porazgovarali nakon jutarnje vizite.

Dan ranije profesor Boris Nemec i dr. Boris Lah “sredili“ je potrgane ligamente na gležnju i cijeli je operativni postupak prošao bez problema. Pacijent je, štono bi se reklo, dobro. Ali ono što nije dobro su priče koje je i Nikica čuo sa Otoka. Ian Black, branič koji je onako brutalno startao je poslao nekakvu “kilavu ispriku“.

- Čuo sam za tu ispriku, javili su mi. Nije znao da sam toliko brz. A je li znao koliko je on spor i nespreman. Kakva je to priča? Ako me je već morao zaustaviti na bilo koji način što me nije povukao za dres, pao bih u onoj brzini jer bih ispao iz ravnoteže. Profesionalci smo, živimo od nogometa, nije smio onako startati. Razumijem da je ovo sport u kojem su ozljede sastavni dio, cijena je to koju moramo platiti, ali kada sam pogledao snimku i vidio da nije mogao igrati loptom, onda mi je još bolnija ova njegova isprika – kaže Nikica i nastavlja:

- A i sudac me razočarao. Za onakav start samo žuti karton. Ja najmanje tri mjeseca izvan terena, a on samo žuti. Moja je velika sreća što sam bio u punoj brzini pa mi noga nije bila čvrsto na travnjaku. Da je tako bilo pukla bi k’o grančica. Ovako su samo otišli ligamenti Izgleda da sam od dva zla, eto prošao sa onim malo lakšim U Rangersima nisu nimalo sretni zbog ovakve situacije i oni su se oglasili.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 20:17