Drago Sopta/CROPIX
KRSTANOVIĆ SE OHLADIO

'Izjavu će dati Jurčić?! Ma, ne znam što mi je bilo! Došlo mi onako, bilo pa prošlo...'

'Zabio sam protiv Rijeke, asistirao sam Rukavini, ali ne treba me sad dizati u nebesa. Trebam radit i čekati svoje prilike. Santini je zabio 9 golova, debelo mi bježi, ali može se Zadranin stići, rekao je napadač Dinama
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. listopad 2011. 23:09

Nakon utakmice s Rijekom, kad smo mu čestitali na asistenciji i pogotku te ga zamolli za komentar, Ivan Krstanović nas je iznenadio.

- Izjavu će dati trener Jurčić!

Samo je mahnuo na pozdrav. Shvatili smo. Krstanović je bio ljut na svog trenera što mu ne daje veću minutažu, a, eto, sada je pokazao treneru; kad je ušao, odlučio je utakmicu.

Drugo jutro, nakon prospavane noći, ljutnja je splasnula, to smo i očekivali od Ivana, taj dobroćudni div dobar je k’o kruh.

- Ma, ne znam što mi je bilo! Došlo mi onako, pa bilo pa prošlo. Sam na sebe sam bio ljut.

Sam na sebe? Pa nije bilo potrebe, odlučili ste utakmicu s Rijekom, bili ste najbolji?

- U redu, bilo mi je krivo što nisam dobivao veću minutažu. Malo je bilo razočaranja, ali trener odlučuje tko će igrati. Sad se nadam da ću dobivati veću minutažu.

Skromno je nastavio...

- Zabio sam protiv Rijeke, asistirao sam Rukavini, ali ne treba me sad dizati u nebesa. Trebam radit i čekati svoje prilike. Nadam se da će ih biti više nego dosad.

U Ligi prvaka još niste odigrali niti jedne minute, peče li vas ta činjenica?

- To mi je najteže, žao mi je što nisam dobio baš niti jednu minutu u Ligi prvaka. Prošle utakmice s Realom, Lyonom, Ajaxom, sve velike utakmice bez mene. U kvalifikacijama sam igrao sve utakmice, a onda više ništa. U posljednje četiri europske utakmice skupio sam samo 3 minute protiv Malmöa.

Trebat će vam mnogo golova, dosada ste u Prvoj HNL zabili tek 3 gola?

- Santini je zabio 9 golova, debelo mi bježi, ali može se Zadranin stići.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 12:28