Boris Kovačev/CROPIX
POSLJEDNJI TRENING

Izbornik Štimac u dvojbi: Sammir kreće od prve minute ili juriš s tri napadača?

Malo smo iscpljeni od Srbije, jedva smo se probudili. Pokušavamo prikupiti snagu u roku 24 sata. Pokušat ćemo se osvježiti, a najveći motiv su tri boda - kaže izbornik
Piše: Tomislav ŽidakObjavljeno: 25. ožujak 2013. 22:07

Igor Štimac će tek ujutro razriješiti dvojbe oko udarne postave, koju će danas poslati u grotlo Liberty stadiona. Sasvim sigurno neće igrati Niko Kranjčar i Josip Šimunić, koji je ozlijedio list. Priznat će Štimac da je puno umornih igrača i noć će provesti razmišljajući o alternacijama.

Najveća dvojba je kako zatvoriti lijevu stranu. Prva opcija je Sammir, a druga da u utakmicu krene s trojicom napadača, Olićem, Mandžukićem i Eduardom da Silvom.

Postoji mogućnost da lijevu stranu momčad popuni i Ivanom Rakitićem. U zadnjoj liniji, umjesto Šimunića, za momčad kandidiraju Dejan Lovren i Domagoj Vida. Vedran Ćorluka je potpuno fit i sasvim sigurno će biti u prvoj postavi.

Izbornik će podvući:

- Malo smo iscpljeni od Srbije, jedva smo se probudili. Pokušavamo prikupiti snagu u roku 24 sata. Pokušat ćemo se osvježiti, a najveći motiv su tri boda. S ta tri boda definitivo bismo se približili Brazilu.

Je li vas uznemirila vijest da se Gareth Bale potpuno oporavio?

- Zaboravljate da je Wales Škotsku pobijedio bez Balea. Wales ima nekoliko vrlo dobrih igrača, koji nisu manje opasni od njega - zaključio je hrvatski izbornik i nakon zagrijavanja uozbiljio i zaoštrio trening.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 19:42