VATRENI NA MAKSIMIRU

Izbornik Štimac odradio prvi trening: 'Neigranje Šimunića i Srne bit će veliki hendikep'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2013. 21:42

Još u nedjelju započela je akcija “Belgija/Škotska”. Dio Vatrenih, igrači koji su igrali u subotu, okupio se tijekom kasnog poslijepodneva i večeri u hotelu As, dok je ostatak stigao tijekom današnjeg dana. Izbornik Igor Štimac zakazao je trening u 18.00 u Maksimiru na Hitrec Kacijanu, dok će u utorak Vatreni vježbati od 10.30 također u Maksimiru.

Prvi trening prošao je bez kapetana Darija Srne koji zbog kartona propušta Belgiju i stići će tek u petak dok Ivan Rakitić dolazi sutra.

Za dvoboje protiv Belgije i Škotske hrvatski izbornik Igor Štimac, osim na Srnu ne može računati niti na standardnog stopera Josipa Šimunića koji je dobio dvije utakmice kazne zbog crvenog kartona kojega je dobio u susretu protiv Srbije u Beogradu 6. rujna (1-1).

- Naravno da će neigranje Šimunića i Srne biti veliki hendikep za nas jer se radi o dvojici standardnih i iskusnih igrača. Dodatni problem za nas bit će i činjenica što Belgija u Zagreb dolazi u odličnoj formi jer veliki broj njihovih igrača standardno igra u svojim klubovima i to na visokoj razini - rekao je izbornik Štimac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 16:24